aixmes.com

Ο Κουνναφής ... χωρίς μάσκα Εκτύπωση E-mail
12.03.08
Του Λεξιπένητα
(Από το http://pousounefkopoupaeis.blogspot.com/index.html )


Ο Τάκης Κουνναφής δεν πτοείται. Όπως δεν πτοούνται ούτε οι όμοιοι του, του συρφετού των απορριπτικών, των φοβικών και όλων όσων εκπορεύονται από κούφιο εθνικισμό. Κάντε μια βόλτα στη στήλη του στον Κυριακάτικο Φιλελεύθερο και θα αντιληφθείτε ότι ο άνθρωπος δεν χαμπάρισε ούτε το παραμικρό από τα μηνύματα που έστειλε ο λαός στις εκλογές. Ο διχαστικός λόγος του εξακολουθεί να είναι χειμαρρώδης. Ακούτε όλοι εσείς εκεί έξω που είστε μειωμένων αντιστάσεων; Ο Κουνναφής και οι λοιποί θεματοφύλακες των ιερών και οσίων του έθνους είναι εκεί και επαγρυπνούν. Και μη νομίζετε ότι επειδή πανυγηρικά το 67% του λαού καταδίκασε τη καταστροφική πολιτική που στήριξαν τα τελευταία 5 χρόνια θα πτοηθούν.
Το εξωφρενικό είναι ότι ο ανεκδιήγητος αυτός κύριος προσπαθεί να μας πείσει ότι με την εκλογή του Χριστόφια τίποτε δεν άλλαξε. Έβγαλε για μια ακόμα φορά από τη φαρέτρα του το 76% του ΟΧΙ (μπας και το ξεχάσουμε), για να μας πει ότι το αποτέλεσμα των εκλογών ουδόλως ανατρέπει τα δεδομένα του δημοψηφίσματος και της άρνησης της κοινωνίας μας για λύση.
Ερμηνεύοντας τις προθέσεις του νέου προέδρου και τα αποτελέσματα της επίσκεψης του στην Αθήνα με αριστουργηματικά αλχημιστικό τρόπο, συμπεραίνει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ο Χριστόφιας θα πορευτεί στα χνάρια του προκατόχου του. Και η Αθήνα θα στηρίξει μια νέα αδιάλλακτη πορεία. Δεν είδε τίποτα να αλλάζει αυτός ο πολιτικά τυφλός ιεροκήρυκας του μίσους και του διχασμού. Δεν τον φτάνουν 5 χρόνια ενθουσιώδους συμμετοχής (και πρωτοπορίας) στην ενοχοποίηση με τη ρετσινιά του προδότη του ενός τετάρτου του λαού. Ανάλαβε ξανά μπροστάρης της προπαγάνδας του αμαρτωλού τσούρμου σε μια προσπάθεια να αναχαιτιστεί η αναγεννημένη ελπίδα.
Να είναι σίγουρος ο κάθε Κουνναφής ότι τον αέρα που φύσηξε στις 24 του Φερβάρη, τον αέρα της επανένωσης που σκέπασε τη κοινωνία μας απ' άκρου σ' άκρον δεν μπορεί να τον σταματήσει. Η Ελλάδα που ο εκλεκτός του κατάφερε να αδρανοποιήσει γιατί δεν συγκατάνευε με τα διχαστικά του σχέδια είναι και πάλι στο πλευρό μας. Οι παλιοί μας φίλοι έρχονται κοντά και θέλουν να τα ξαναβρούμε, οι δύο μεγάλες παρατάξεις κάνουν ιστορικά βήματα συμφιλίωσης με στόχο τη λύση. Ο λαός ξεκινά! Και θα είναι αληθινός οδοστρωτήρας σε όποιο μπει εμπόδιο στο διακαή πόθο του για ειρήνη και δικαίωση.
Α, και να ξέρει ο Κουνναφής ότι το κυπριακό θα λυθεί με κάποια παραλλαγή του σχεδίου Ανάν, ότι όνομα και αν του δώσουν. Θέλουν ας το ονομάσουν σχέδιο Μουν ή σχέδιο Ακρίδας ή ότι άλλο θέλουν, η ουσία του Ανάν θα είναι εκεί. Το είπε και ο Τάσσος, αυτά τα σχέδια δεν πεθαίνουν! Θα είμαστε τυχεροί να καταφέρουμε να βγούμε από τη δεινή θέση στην οποίο μας οδήγησαν η άρνηση και οι ερασιτεχνισμοί του Τάσσου με κάτι ελαφρώς καλύτερο από το Ανάν, κύριοι Κουνναφήδες.


ΥΓ: Η αλχημεία σε όλο της το μεγαλείο. Συσχετίζοντας μελανοχίτωνες, αναρχικούς, τα συνθήματα των φασιστόπαιδων της ΕΦΕΝ στο μνημόσυνο του Αυξεντίου, τη νεανική παραβατικότητα και τους ξυλοδαρμούς καθηγητών με τις κομματικές νεολαίες, αποδίδει απερισκεψία στο νέο υπουργό Παιδείας για την απόφαση του να επιτρέψει το μαθητικό συνδικαλισμό. Πάντα η ελεύθερη διακίνηση ιδεών αποτελούσε στόχο φασιστικών καθεστώτων και ανθρώπων με φασίζουσες νοοτροπίες.
Παράτα μας Κουνναφή. Έδωσες τη τελευταία μάχη για τη συντήρηση και την οπισθοδρόμηση. Και έχασες! Εμείς τραβάμε μπροστά. Εσύ μείνε εκεί στο παρελθόν σου. Και να θέλεις να ακολουθήσεις δεν προλαβαίνεις.


Γράφτηκε στις 9.3.08

 

Add comment


Security code
Refresh

< Προηγ.   Επόμ. >

Το ασχετο

 

Θεότυφλη

 

Scripta Manent

Έχουμε την τάση να λησμονούμε ότι τα βιβλία, εξαιρετικά ευάλωτα, μπορεί να αφανιστούν ή να καταστραφούν. Διαθέτουν την ιστορία τους, όπως κάθε ανθρώπινο προϊόν. T. Στάινερ
 

Συνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Who's Online

Έχουμε 1 επισκέπτη online
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday40
mod_vvisit_counterYesterday295
mod_vvisit_counterThis week1383

Στατιστικα

Μέλη: 2
Νέα: 1659
Σύνδεσμοι: 28

surveyor

Τοπογραφικές αποτυπώσεις - χαράξεις

99304487 & 99955491

έκπτωση 15% στα μέλη

Joomla Templates by JoomlaShack