aixmes.com

Ο Λεξιπένητας… χωρίς μάσκα Εκτύπωση E-mail
12.03.08
Του Χόρχε
(Απάντηση προς Λεξιπένητα για το άρθρο του Κουνναφή)

«Ο Λεξιπένητας δεν πτοείται. Όπως δεν πτοούνται ούτε οι όμοιοι του, του συρφετού των ενδοτικών, των φοβικών και όλων όσων εκπορεύονται από κούφιο επαναπροσεγγισμό. Κάντε μια βόλτα στο blog του και θα αντιληφθείτε ότι ο άνθρωπος δεν χαμπάρισε ούτε το παραμικρό από τα μηνύματα που έστειλε ο λαός στις εκλογές. Ο ενδοτισμός του εξακολουθεί να είναι χειμαρρώδης. Ακούτε όλοι εσείς εκεί έξω που είστε μειωμένων αντιστάσεων; Ο Λεξιπένητας και οι λοιποί θεματοφύλακες της επανένωσης είναι εκεί και επαγρυπνούν. Και μη νομίζετε ότι επειδή ο λαός καταδίκασε τη καταστροφική πολιτική τους στο σχέδιο Ανάν θα πτοηθούν.
Το εξωφρενικό είναι ότι ο ανεκδιήγητος αυτός κύριος προσπαθεί να μας πείσει ότι με την εκλογή του Χριστόφια όλα άλλαξαν. Έβγαλε από τη φαρέτρα του την ήττα του Τάσσου στις προεδρικές (μπας και το ξεχάσουμε), για να μας πει ότι το αποτέλεσμα των εκλογών ανατρέπει τα δεδομένα του δημοψηφίσματος και δείχνει τη θέληση της κοινωνίας μας για λύση.
Ερμηνεύοντας τις προθέσεις του νέου προέδρου και τα αποτελέσματα της επίσκεψης του στην Αθήνα με αριστουργηματικά αλχημιστικό τρόπο, συμπεραίνει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ο Χριστόφιας θα πορευτεί με βάση το σχέδιο Ανάν. Και η Αθήνα θα στηρίξει τη νέα του πορεία. Δεν είδε τίποτα να αλλάζει αυτός ο πολιτικά τυφλός ιεροκήρυκας του μίσους και του διχασμού. Δεν τον φτάνουν τόσα χρόνια ενθουσιώδους συμμετοχής (και πρωτοπορίας) σε προδοτικά σχέδια. Ανάλαβε ξανά μπροστάρης της προπαγάνδας του αμαρτωλού τσούρμου σε μια προσπάθεια να αναχαιτιστεί η ελπίδα για μια σωστή λύση.
Να είναι σίγουρος ο κάθε Λεξιπένητας ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών, το 76% της κοινωνίας μας απ' άκρου σ' άκρον θα συνεχίσει τον αγώνα για τη λευτεριά. Η Ελλάδα είναι πάντα στο πλευρό μας. Ο λαός ανεξαρτήτως του τι ψήφισε στις εκλογές, έδειξε ότι στις κρίσιμες εθνικά ώρες αποφασίζει μακριά από τα κηρύγματα των πολιτικών με το δικό του αισθητήριο. Ο λαός ξεκίνησε από ‘κείνο το πρωίνο της 24ης Απριλίου! Και είναι αληθινός οδοστρωτήρας σε όποιο μπει εμπόδιο στο διακαή πόθο του για ειρήνη και δικαίωση.
Α, και να ξέρει ο Λεξιπένητας ότι το κυπριακό θα λυθεί με την επανένωση της πατρίδας μας, όσα σχέδια Ανάν και αν μας φέρουν! Θέλουν ας το ονομάσουν σχέδιο Μουν ή σχέδιο Ακρίδας ή ότι άλλο θέλουν, η ουσία του Ανάν πέθανε. Η ετυμηγορία του λαού ήταν βροντερή και ξεκάθαρη. Θα είμαστε τυχεροί να καταφέρουμε να δεν πληρώσουμε τη δεινή θέση στην οποία πολλές φορές μας οδηγούν ο ενδοτισμός και τα λανθασμένα μηνύματα που στέλνουν άνθρωποι σαν το Λεξιπένητα στο εξωτερικό.

ΥΓ: Αγαπητέ Λεξιπένητα, μπορούμε να κουβεντιάζουμε χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς και ύβρεις, να γεμίσουμε όλο το διαθέσιμο χώρο του ίντερνετ, αλλά πουθενά δεν θα καταλήξουμε. Χρησιμοποίησα το δικό σου λεξιλόγιο με ορισμένες παραλλαγές, για να υποστηρίξω ότι τέτοιες γραφές και τέτοια μηνύματα σπέρνουν εκείνο το ζιζάνιο που εσύ πρώτος, λες ότι, καταγγέλλεις: ΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ, τη φασίζουσα νοοτροπία, τη ρετσίνια. Και όλες αυτές οι «ταμπέλλες», που χρησιμοποιείς, σκεπάζουν κάθε διάθεση για διάλογο. Ρίχνουν μόνο λάδι στη φωτιά, αυτοτροφοδοτούν τα φανατισμένα άκρα και εκείνους που πιστεύουν ότι κατέχουν τις μόνες αλήθειες.

Καλή μέρα να ‘χεις».

 

Add comment


Security code
Refresh

< Προηγ.   Επόμ. >

Το ασχετο

 
Κικη ρι κου
 

Scripta Manent

Μη με γυρέψεις αλλού/ μονάχα εδώ να με γυρέψεις/ μόνο σε μένα. Τ. Πατρίκιος
 

Συνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Who's Online

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday273
mod_vvisit_counterYesterday399
mod_vvisit_counterThis week2219

Στατιστικα

Μέλη: 2
Νέα: 1659
Σύνδεσμοι: 28

surveyor

Τοπογραφικές αποτυπώσεις - χαράξεις

99304487 & 99955491

έκπτωση 15% στα μέλη

Joomla Templates by JoomlaShack