aixmes.com

Απόψεις
Η «αναλογία» του ΑΚΕΛ στη Δημόσια Υπηρεσία Εκτύπωση E-mail
28.08.09

Ένα από τα παμπάλαια επιχειρήματα του ΑΚΕΛ στις συζητήσεις για το ρουσφέτι είναι ότι η συμμετοχή μελών του κόμματος στη Δημόσια Υπηρεσία είναι υποτυπώδης σε σύγκριση με το εκλογικό του εκτόπισμα.

 
 
Πόσες τρύπες μπορείς να κάνεις στο νερό; Εκτύπωση E-mail
28.08.09
Το καλό νέο είναι ότι εξετάζουν τρόπους για απεμπλοκή από τις καιρικές συνθήκες και μελετούν διάφορα σενάρια για ενίσχυση του υδατικού ισοζυγίου. Το κακό νέο είναι ότι μελετούν αυτά τα πράγματα εδώ και μερικά χρόνια, τρύπωσαν παντού, άλλα ακόμη νερό δεν βρήκαν. Μελετούν το καλό σενάριο, το κακό, το εφιαλτικό, το συννεφιασμένο, τον κακό (μας τον) καιρό που δεν βρέχει, αλλά εκορίζιασε η γλώσσα μας περίμενε-περίμενε τους κυβερνητο-υπουργο-διευθυντάδες. Έχει περάσει κοντά ενάμιση χρόνος από το «έκτακτο και αναγκαίο μέτρο» των περικοπών και αυτοί ακόμη μελετούν σενάρια στο Υπουργικό! Με τέτοιους ρυθμούς, είναι πιθανότερο να βρέξει καρεκλοποδάρα και να γεμίσουν τα φράγματα, παρά να ανακαλύψουν τη λύση για το υδατικό.
 
Η αλαζονεία Θράσου και η απάντηση της ΑΗΚ Εκτύπωση E-mail
28.08.09

«Όταν μας βρείτε φθηνά καύσιμα, τότε θα παράγουμε και πιο φθηνό ρεύμα», ήταν η προκλητική απάντηση που έδωσε στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της ΑΗΚ Χάρης Θράσου, την περασμένη Δευτέρα, ερωτηθείς για τους (πανάκριβους) λογαριασμούς ρεύματος που πληρώνει ο κοσμάκης.

 
Οι καταγγελίες Σταύρου και το πείραμα του Παβλόφ Εκτύπωση E-mail
28.08.09

«Εμάς ως συντεχνία δεν είναι δουλειά μας να ερευνούμε», είπε ο Σταύρος Σταύρου, πρόεδρος των κυβερνητικών γιατρών, μετά τις καταγγελίες που έκανε κατά συναδέλφων του που, «…πάνω από όλα βάζουν τη δική τους ιδιωτική πελατεία και παραμελούν ασθενείς του δημοσίου». Φυσικά, δεν είναι δουλειά των γιατρών να παριστάνουν τον Πίτερ Ουστίνωφ σε ρόλο Ηρακλή Πουαρό ή τον Παπακώστα που ψάχνει τον Κίτα σε διαμέρισμα στον Πρωταρά.

 
Όπως έστρωσε, ας κοιμηθεί Εκτύπωση E-mail
02.08.09
Το ΔΗΚΟ που έχασε στη Μονόπολη τους ημικρατικούς, ζητά τώρα τίτλο ιδιοκτησίας για τον κεντρώο χώρο.
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 19 - 27 από 272

Το ασχετο

 
Κικη ρι κου
 

Scripta Manent

Ζω για τότε που δεν θα υπάρχω. Ελύτης
 

Συνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Who's Online

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday139
mod_vvisit_counterYesterday359
mod_vvisit_counterThis week1609

Στατιστικα

Μέλη: 2
Νέα: 1659
Σύνδεσμοι: 28

surveyor

Τοπογραφικές αποτυπώσεις - χαράξεις

99304487 & 99955491

έκπτωση 15% στα μέλη

Joomla Templates by JoomlaShack