aixmes.com

Απόψεις
Καθρεφτάκια για ιθαγενείς Εκτύπωση E-mail
21.10.08

ΠΡΟΧΘΕΣ, ο Ταλάτ κήρυσσε από του βήματος της ΚΣΕΕ, αλλά, (σύμφωνα με την ενημέρωση των αξιωματούχων της Κυπριακής Δημοκρατίας), "τα έκανε σαλάτα", "κέρδισε τις εντυπώσεις ο Χριστόφιας" και άλλα τινά για τους ιθαγενείς.

 
Το παραμύθι για το διεθνές ενδιαφέρον Εκτύπωση E-mail
13.10.08

«ΜΕ κομμένη την ανάσα» αναμένει Υφήλιος τις εξελίξεις στο κυπριακό, μας είπε χθες ο Αρχιεπίσκοπος Ντέσμοντ Τούτου, αμέσως μετά τη συνάντηση της τριανδρίας διεθνών προσωπικοτήτων με τον Πρόεδρο Χριστόφια. «Ηρθαμε σε μια κατάλληλη στιγμή στην ιστορία της Κύπρου, όπου δύο εξαιρετικοί νέοι ηγέτες θέλουν να οδηγήσουν αυτό τον όμορφο τόπο σε μια λύση», σημείωσε ο κ. Τούτου. Προφανώς, ο κ. Χριστόφιας δεν του είπε ότι ο Ταλάτ «επιμένει σε απόδοση αρμοδιοτήτων στις ομοσπονδιακές οντότητες που ευνουχίζουν το κυπριακό και οδηγούν σε συνομοσπονδία» (δήλωση στις 7 Οκτ.). Δεν του είπε ότι ο Ταλάτ εργάζεται για το διαχωρισμό. Δεν του είπε ότι εκτός από δυο-τρεις περιπάτους (άνευ πολιτικού κόστους και ουσίας), δυναμιτίζει τεχνηέντως κάθε γέφυρα συννενόησης, εγείροντας νέες διεκδικήσεις, τις οποίες αργότερα ίσως "ανταλλάξει" με δικές μας υποχωρήσεις. Καλό είναι το παραμύθι με τη διεθνή κινητικότητα, αλλά τα παραμύθια στην πολιτική δεν έχουν ποτέ καλό τέλος.

10.10.2008 (φιλ.)

υγ: Δεν φτάνει που μας παραμυθιάζουν οι δικοί μας με τις "εξελίξεις", τη διεθνή κινητικότητα και τους καφέδες, μας παραμυθιάζουν και οι ξένοι τώρα. Αλλά, όπως στρώσαμε, θα κοιμηθούμε.

 
Από τον Μαρξ στην κατρακύλα αγορών και πολιτικών Εκτύπωση E-mail
13.10.08

ΤΕΛΗ του 1998 ο Economist έγραφε πως μόνο όταν δούμε πως αντιδρά το σύστημα της παγκοσμιοποίησης σε μια πτωτική τάση της οικονομικής δραστηριότητας στις μεγάλες υπερ-αγορές χρήματος, μόνο τότε θα έχουμε "μια κατάλληλη δοκιμασία" της αντοχής του.

 
Ο βιασμός της λογικής Εκτύπωση E-mail
03.10.08

ΠΩΣ γίνεται κύριε Άντρο Κυπριανού την ίδια ώρα που πανηγυρίζουμε για τα "βήματα μπροστά" που ΑΥΤΗ η κυβέρνηση κάνει στο κυπριακό πρόβλημα και τους ξένους που μας είπαν ότι στο Στρασβούργο πετύχαμε "'ένα θρίαμβο",

 
Εξακρίβωση στοιχείων από άλλες εποχές Εκτύπωση E-mail
03.10.08
Η μέθοδος των μαζικών συλλήψεων, που δεν ονομάζονται συλλήψεις αλλά «εξακρίβωση στοιχείων» και μάλιστα για ιδεολογικούς λόγους, δεν είναι απλώς φασιστική, είναι τρομοκρατική. (Α. Μιχαηλίδης, από "Φιλελεύθερο ")
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 73 - 81 από 272

Το ασχετο

 
mama mia
 

Scripta Manent

Δεν υπάρχουν μεγάλοι δημοσιογράφοι. Υπάρχουν μόνο μεγάλες εφημερίδες. Ζιλ Ρενάρ
 

Συνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Who's Online

Έχουμε 1 επισκέπτη online
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday148
mod_vvisit_counterYesterday448
mod_vvisit_counterThis week1318

Στατιστικα

Μέλη: 2
Νέα: 1659
Σύνδεσμοι: 28

surveyor

Τοπογραφικές αποτυπώσεις - χαράξεις

99304487 & 99955491

έκπτωση 15% στα μέλη

Joomla Templates by JoomlaShack