aixmes.com

Σημερινή
Πετροβολισμοί Εκτύπωση E-mail
07.02.08

ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ
• Η μεγαλύτερη κατάρα αυτού του δύσμοιρου τόπου είναι η εκ των έσω προδοσία...
 
Πόσο μαύρος είναι ο Ομπάμα; Εκτύπωση E-mail
06.02.08
TOY ΜΑΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Γράφοντας αυτό το κείμενο, δεν ξέρω τι επιφυλάσσουν οι προκριματικές της «Super Τρίτης» στις ΗΠΑ για τους δύο υποψήφιους


 
Οι Κύπριοι χούλιγκαν Εκτύπωση E-mail
05.02.08

TΟΥ ΣΑΒΒΑ ΙΑΚΩΒΙΔΗ

ΔΟΞΑΖΟΥΜΕ το Θεό που δεν είμαστε «φίλαθλοι» και δεν παρακολουθούμε ποτέ κανέναν ποδοσφαιρικό αγώνα στην Κύπρο. Κάθε φορά που βλέπουμε τους απίστευτους χουλιγκανισμούς και τις καταστροφές, την τρομοκρατία και το διασυρμό, τον εξευτελισμό και το κατάντημα αυτού που, καθ’ υποψίαν ή καθ’ υπερβολήν, αποκαλείται «ποδόσφαιρο», ακόμα περισσότερο θλιβόμαστε για το κατ’ ισχυρισμόν άθλημα.

 
«Ντιμπέιτ»... λαχαναγοράς Εκτύπωση E-mail
04.02.08

Θα πρέπει να αναθεωρήσω την εισήγησή μου για το «ντιμπέιτ» της 14ης Φεβρουαρίου, κατά το οποίο θα συζητηθεί αποκλειστικά το Κυπριακό.

 
ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ θα οδεύσουν προς «ιστορικό συμβιβασμό»; Εκτύπωση E-mail
29.01.08
TΟΥ ΣΑΒΒΑ ΙΑΚΩΒΙΔΗ

ΑΠΟ ΚΤΙΣΕΩΣ της Κυπριακής Δημοκρατίας, κανείς Πρόεδρος δεν μπόρεσε να κυβερνήσει αυτόνομα. Από το Μακάριο μέχρι τον Τάσσο, είχαμε κυβερνήσεις συνεργαζόμενων κομμάτων, άσχετα από τη βιωσιμότητα και τη μακροβιότητά τους. Ο Μακάριος, ιεράρχης, δεξιός συντηρητικός και φιλοβασιλικός, συνεργάστηκε για 17 χρόνια με το ΑΚΕΛ και υποστηρίχτηκε από αυτό σε όλες τις φάσεις του Κυπριακού. Ο Κυπριανού συνέπηξε με το ΑΚΕΛ τη γνωστή λαϊκομετωπική συμμαχία, για να την απολακτίσει στη συνέχεια. Ο Βασιλείου εξελέγη χάρη στις ψήφους του ΑΚΕΛ. Και ο Τάσσος ανήλθε στην προεδρία με ΑΚΕΛικά δεκανίκια. Για όλους τους Προέδρους, το ΑΚΕΛ ήταν η μεγάλη δεξαμενή ψήφων και το εφαλτήριό τους για την εξουσία. Το ΑΚΕΛ, πέρσι, για τους γνωστούς λόγους, απολάκτισε τον Τάσσο και αποφάσισε να διεκδικήσει την προεδρία της Δημοκρατίας.

 
Περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 37 - 42 από 42

Το ασχετο

 
Στην προκυμαία...
 

Scripta Manent

Μη με γυρέψεις αλλού/ μονάχα εδώ να με γυρέψεις/ μόνο σε μένα. Τ. Πατρίκιος
 

Συνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Who's Online

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday149
mod_vvisit_counterYesterday399
mod_vvisit_counterThis week2095

Στατιστικα

Μέλη: 2
Νέα: 1659
Σύνδεσμοι: 28

surveyor

Τοπογραφικές αποτυπώσεις - χαράξεις

99304487 & 99955491

έκπτωση 15% στα μέλη

Joomla Templates by JoomlaShack