aixmes.com

Χαραυγή
Λογάριασαν λάθος! Εκτύπωση E-mail
29.02.08

Της Ανδρούλλας Γκιούρωφ

Οι αποκαλύψεις στις οποίες προέβη ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης αναφορικά με τις προτάσεις του Συναγερμού και του υποψηφίου του Ι.Κασουλίδη προς την ηγεσία του ΔΗΚΟ τη βδομάδα πριν το δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, για εναλλαγή ανα πενταετία της Προεδρίας της Δημοκρατίας και της προεδρίας της Βουλής, καταδεικνύει πόσο σεβασμό τρέφει η Συναγερμική παράταξη στη λαϊκή κυριαρχία.

 
Προέχει το μέλλον της Κύπρου Εκτύπωση E-mail
19.02.08

(Χαραυγή) 

Ο κυπριακός λαός ψήφισε χθες για το μέλλον του και για το μέλλον των επερχόμενων γενιών . Είχε ενώπιόν του τρεις βασικές υποψηφιότητες. Τρεις πολιτικές από τις οποίες η μία είναι εκείνη η οποία ανοίγει το παράθυρο στην ελπίδα, ανοίγει τον ορίζοντα για μια δίκαιη λύση του κυπριακού προβλήματος.

 
Θα το κερδίσουμε το στοίχημα για την Κύπρο και μόνο! Εκτύπωση E-mail
11.02.08

ΤΗΣ Αντρούλλας Γκιούρωφ

Και τώρα που αποφασίσαμε σύντροφοι με το χέρι στην καρδιά να γυρίσουμε τον τροχό της ιστορίας με γνώμονα μοναδικό και απόλυτο να σώσουμε την Κύπρο από το τέλμα της διχοτόμησης.
 
Λάχανα τσιορβασί, σπουδαία τα λάχανα, Εκτύπωση E-mail
05.02.08

H ειρωνική φράση σπουδαία τα λάχανα, που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος Παπαδόπουλος για να χαρακτηρίσει την επίσκεψη του τέως Καγκελάριου της Γερμανίας Γκέρχαρντ Σρέντερ στα κατεχόμενα, αποδίδεται στην αγγλική γλώσσα με τη φράση big deal! Στην τουρκική υπάρχει μια παρόμοια φράση, πάλι με λάχανα: lahana ?orvasi (Λάχανα τσιορβασί), δηλ. λαχανόσουπα.

 
Η διαπλεκόμενη ατυχία μας! Εκτύπωση E-mail
05.02.08

Δεν είναι η πρώτη φορά που με μεγάλη απογοήτευση και αγανάκτηση ο κυπριακός λαός διαπιστώνει «διαπλεκόμενα συμφέροντα» σε ότι αφορά στην άσκηση εξουσίας. Μετά την περιβόητη υπόθεση της πλωτής μονάδας φυσικού αερίου, όπου ανάγκασαν τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να πει ψέματα στον κυπριακό λαό, τώρα βρισκόμαστε ενώπιον μιας άλλης σκανδαλώδους κυβερνητικής συμπεριφοράς, με προεκτάσεις διαπλοκής.

 

Το ασχετο

15 τζιαι 'πόψε
 

Scripta Manent

Δεν υπάρχουν μεγάλοι δημοσιογράφοι. Υπάρχουν μόνο μεγάλες εφημερίδες. Ζιλ Ρενάρ
 

Συνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Who's Online

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday109
mod_vvisit_counterYesterday184
mod_vvisit_counterThis week293

Στατιστικα

Μέλη: 2
Νέα: 1659
Σύνδεσμοι: 28

surveyor

Τοπογραφικές αποτυπώσεις - χαράξεις

99304487 & 99955491

έκπτωση 15% στα μέλη

Joomla Templates by JoomlaShack