aixmes.com

Αλήθεια
Η προεδρία της Βουλής στον ΔΗΣΥ Εκτύπωση E-mail
04.03.08

ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ

Την ιδέα για «προσφορά της προεδρίας της Βουλής στο Δημοκρατικό Συναγερμό», που υποστήριξε πρώτη η εφημερίδα «Πολίτης» την περασμένη βδομάδα και υποστηρίξαμε κι εμείς χθες σ' αυτή την στήλη, υποστήριξε προχθές με άρθρο του στην αγγλόφωνη Sunday Mail και ο καθηγητής στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Αντρίκος Βαρνάβα επισημαίνοντας το γεγονός ότι ο ΔΗΣΥ έχει «την ίδια εκλογική δύναμη όπως και το ΑΚΕΛ και παρόμοιες θέσεις σχετικά με την επανένωση της νήσου».
 
Μια τολμηρή πρόταση για την προεδρία της βουλής Εκτύπωση E-mail
03.03.08

ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ

Επισημαίνοντας το μήνυμα ενότητας που ο Δημήτρης Χριστόφιας, ο νέος πρόεδρος της Δημοκρατίας, έστειλε στον κυπριακό λαό μετά την εκλογή του, η εφημερίδα «Πολίτης» υποστήριξε την περασμένη Πέμπτη (28 Φεβρουαρίου 2008) ότι αν θέλουμε πραγματική ενότητα, αυτή θα πρέπει να ενισχυθεί «με το 47% που ψήφισαν τον Ιωάννη Κασουλίδη διά της προσφοράς της προεδρίας της βουλής στο Δημοκρατικό Συναγερμό».
 
Χριστόφιας – Ταλάτ: Οι δυο καρντάσηδες μπορούν; Εκτύπωση E-mail
29.02.08

Του ΑΛΕΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ


Ο Τουρκοκύπριος δημοσιογράφος Σιενέρ Λεβέντ, ο μόνος Τουρκοκύπριος δημοσιογράφος που γράφει μιαν καθημερινή στήλη σε ελληνοκυπριακή εφημερίδα, στον «Πολίτη», απευθυνόμενος την περ.

 
Διαπραγματεύσεις το ταχύτερον Εκτύπωση E-mail
28.02.08

ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ

Από τους τίτλους στις χθεσινές εκδόσεις των εφημερίδων μας, ξεχώρισα τον ολοσέλιδο τίτλο στην 6η σελίδα της «Χαραυγής», «Διαπραγματεύσεις το ταχύτερον...» και τον υπότιτλο στο άρθρο ενός από τους καθημερινούς αρθρογράφους του «Φιλελευθέρου» «έρχονται σοβαρές εξελίξεις».

 
Το μήνυμα του Μπαρόζο Εκτύπωση E-mail
27.02.08

ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ 

Προσέξτε τι λέει ο Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στο συγχαρητήριο μήνυμά του προς τον Δημήτρη Χριστόφια, τον νέο πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας: «Η εκλογή σας προσφέρει την ευκαιρία να ξεπεραστεί το μακροχρόνιο αδιέξοδο στο κυπριακό πρόβλημα.
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 19 - 27 από 40

Το ασχετο

 

αααψιού

 

Scripta Manent

Πιό έξυπνος από όλους είναι κατά τη γνώμη μου εκείνος που έστω και για μια φορά θ’ αποκαλέσει τον εαυτό του βλάκα. Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι
 

Συνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Who's Online

Έχουμε 1 επισκέπτη online
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday158
mod_vvisit_counterYesterday408
mod_vvisit_counterThis week1269

Στατιστικα

Μέλη: 2
Νέα: 1659
Σύνδεσμοι: 28

surveyor

Τοπογραφικές αποτυπώσεις - χαράξεις

99304487 & 99955491

έκπτωση 15% στα μέλη

Joomla Templates by JoomlaShack