aixmes.com

Πολίτης
Καρφί και Πέταλο Εκτύπωση E-mail
05.02.08

Καλημέρα φίλοι μου αγαπημένοι. Το τρένο σταμάτησε στο Τσίρειο, εκεί όπου το Σαββατόβραδο είχαμε πράγματα και θαύματα! Από πού να αρχίσουμε και πού να σταματήσουμε; Τη διαιτησία του Μάριου, τα πανό, τις φωτιές, την εισβολή των οπαδών, τα καμώματα των παραγόντων, την αχαρακτήριστη συμπεριφορά των παικτών; Πέστε μου, από πού; Ο Σταμάτης πήρε 5.8 και οι υπόλοιποι 0.8!


 
Για να δούμε αν οι άφρονες προηγούνται Εκτύπωση E-mail
04.02.08
Οι εκλογές δείχνουν πόσο συνειδητοποιημένος ή πόσο άφρονας είναι ένας λαός. Με τις εκλογές φαίνεται πόσοι πιστεύουν στα ψέματα, πριμοδοτούν την πλαστογραφία και δεν ξεχωρίζουν το σωστό από το λάθος σε μια κοινωνία.
 
Λάθος, αυθαιρεσία ή μήπως σκάνδαλο Εκτύπωση E-mail
01.02.08

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΧΟΥ
Προχθές ο γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου Ανδρέας Μολέσκης εξέδωσε σε επιστολόχαρτο με το θυρεό της Κυπριακής Δημοκρατίας και έστειλε στα ΜΜΕ επίσημη ανακοίνωση της Γραμματείας του Υπουργικού, με την οποία καθύβριζε τον "Πολίτη", κατηγορώντας μας για "κατάφωρη παραποίηση των Πρακτικών του Υπουργικού Συμβουλίου". Κι αυτό σε σχέση με τη δημοσίευση αντιτύπων των δύο αντιφατικών πρακτικών με την ίδια ημερομηνία για την υδροδότηση των γηπέδων γκολφ.

Ο Α. Μολέσκης στην ανακοίνωσή του απέφυγε την ουσία του ζητήματος των δημοσιευμάτων του "Π" και σαν αίλουρος της γραφειοκρατίας σημείωνε: "Αυτό το δημοσίευμα θα μπορούσε να αποδοθεί σε άγνοια των διαδικασιών έκδοσης των Πρακτικών και των Αποφάσεων του Υπουργικού Συμβουλίου. Δυστυχώς, όμως, συμβαίνει κάτι χειρότερο, που δεν τιμά ούτε τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο και την εφημερίδα του, ούτε και γενικότερα το δημοσιογραφικό λειτούργημα. Και αυτό διότι στη σελίδα 54 της ίδιας έκδοσης του "Πολίτη" γίνεται κατάφωρη παραποίηση των Πρακτικών του Υπουργικού Συμβουλίου με την παράθεση δύο φωτοτυπιών. Η πρώτη ΔΕΝ αποτελεί αντίγραφο κάποιου γνήσιου εγγράφου. Είναι κείμενο που έχει "μονταριστεί", για να αποκρυβεί ότι η μια διατύπωση είναι Προσχέδιο." Παρακάτω ο Α. Μολέσκης τόνιζε ότι ο "Π" είχε "προφανή στόχο την παραπλάνηση των αναγνωστών της εφημερίδας και κατ' επέκταση της κοινής γνώμης, ότι δήθεν υπάρχουν δύο αντίθετες Αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου, για το ίδιο θέμα, κάτι που συνιστά κατάφωρη παραποίηση της πραγματικότητας. Και κατέληγε ότι "Ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου (ο ίδιος δηλαδή) έχει ήδη ζητήσει νομική συμβουλή, για το ενδεχόμενο ύπαρξης ποινικών ή και άλλων ευθυνών, από την παραποίηση κυβερνητικών εγγράφων."

Χθες τον κ. Μολέσκη άδειασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ο οποίος δήλωσε: "Ο Υπουργός Γεωργίας, σε συνεννόηση με τον Υπουργό Εμπορίου, θα φέρουν ενώπιον του Υπουργικού Συμβουλίου τη λάθος διατύπωση που υπήρξε στο θέμα της απόφασης για τα γήπεδα γκολφ ούτως ώστε να διορθωθεί και να λήξει το θέμα". Ο κ. Πάλμας είπε πως από μόνοι τους ούτε ο Υπουργός Γεωργίας ούτε ο Υπουργός Εμπορίου έχουν αρμοδιότητα να αλλάξουν εκείνο που έχουν πει πως είναι λάθος. Συνεπώς στην επόμενη συνεδρία του, το Υπουργικό Συμβούλιο, ως το αρμόδιο όργανο, θα κάνει τη διόρθωση. Μόνο που ο κ. Πάλμας δεν μας είπε πώς έγινε το λάθος και αν το έκαμε ο Γραμματέας του Υπουργικού. Ούτε ο Γραμματέας μας είπε τι του είπαν οι νομικοί του σύμβουλοι "για το ενδεχόμενο ύπαρξης ποινικών ή και άλλων ευθυνών, από την παραποίηση κυβερνητικών εγγράφων". Ελέγχεται μήπως ο ίδιος γι' αυτό; Και ο Γ. Εισαγγελέας τι λέει; Υπήρξε παραποίηση εγγράφων ή μήπως ο κ. Μολέσκης λειτουργούσε στη βάση οδηγιών, γεγονός που ανοίγει ένα άλλο κεφάλαιο. Του ενδεχομένου δηλαδή να υπάρχουν κι άλλες αποφάσεις του Υπουργικού με διαφορετικό πρακτικό από το πρώτο, το αυθεντικό... Λάθη, αυθαιρεσίες ή μήπως σκάνδαλο; Σκεφτείτε όμως τι μπορεί να σημαίνει ένα τέτοιο -έστω- λάθος σε αναπτύξεις εκατοντάδων εκατομμυρίων λιρών...

(Πολίτης)
 
Γκολφ: Να απαντήσει ο Τάσσος Παπαδόπουλος Εκτύπωση E-mail
31.01.08
(ΚΥΡΙΟ ΑΡΘΡΟ)

Χοντραίνει το παιχνίδι με τα γκολφ και την υδροδότησή τους, αφού οι δικαιολογίες δύο Υπουργών της Κυβέρνησης δεν πείθουν, απεναντίας γελοιοποιούν τον ύπατο θεσμό του Υπουργικού Συμβουλίου.

 
Ματσαράγκες! Εκτύπωση E-mail
30.01.08

Του Λευτέρη Αδειλίνη

Η ηγεσία των υπηρεσιών της Βουλής άλλαξε το σχέδιο υπηρεσίας για τη θέση του Γενικού Διευθυντή. Με απλά λόγια, άλλαξαν

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 46 - 53 από 53

Το ασχετο

 

Free Πρες

 

Scripta Manent

Η δόξα μου δεν είναι τα βιβλία που έχω γράψει, αλλά εκείνα που έχω διαβάσει. Μπόρχες
 

Συνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Who's Online

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday26
mod_vvisit_counterYesterday377
mod_vvisit_counterThis week1573

Στατιστικα

Μέλη: 2
Νέα: 1659
Σύνδεσμοι: 28

surveyor

Τοπογραφικές αποτυπώσεις - χαράξεις

99304487 & 99955491

έκπτωση 15% στα μέλη

Joomla Templates by JoomlaShack