aixmes.com

Κατάρες για το νερό Εκτύπωση E-mail
28.03.08

Tου ΓΛΑΥΚΟΥ ΞΕΝΟΥ

 

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Γεωργίας επί διακυβέρνησης Κληρίδη κ. Κώστας Θεμιστοκλέους αναφέρθηκε και σε χθεσινές ραδιοφωνικές δηλώσεις του στην τραγική κατάσταση, που θα αντιμετωπίσει η Κύπρος από την έλλειψη νερού.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Παπαδοπούλου άφησε κλειδωμένα στα συρτάρια μιας ασυγχώρητης αδιαφορίας και απρονοησίας τα έτοιμα σχέδια, που υπήρχαν για μονάδες αφαλάτωσης. Η πρόβλεψη έγινε, αλλά λύση δεν δόθηκε. Αποτελεί οξύμωρο σχήμα - είπε ο κ. Θεμιστοκλέους - η Κύπρος, που ως νησί περιβάλλεται από άφθονο θαλάσσιο νερό, να υποφέρει τώρα από την έλλειψή του, να διψά και να αποζητά εμβαλωματικές λύσεις αμφίβολης απόδοσης.

ΟΜΩΣ το κακό έγινε και το κάθε νοικοκυριό, όπως και ο τουρισμός θα αντιμετωπίσουν οδυνηρές συνέπειες. Αυτό που επιβάλλεται τώρα να γίνει είναι να ανασυρθούν από τα κυβερνητικά συρτάρια τα έτοιμα σχέδια και να προωθηθεί η κατασκευή μονάδων αφαλάτωσης. Όπως ανέφερε ο κ. Θεμιστοκλέους χρειάζονται τρία χρόνια (προκήρυξη προσφορών και εκτέλεση σχεδίων) για να λειτουργήσουν οι απαραίτητες αυτές μονάδες. Και μέσα σ' αυτά τα τρία χρόνια ο κόσμος θα υποφέρει πολλά και θα καταριέται καθημερινά αυτούς που αγνόησαν μια από τις πιο βασικές καθημερινές του ανάγκες.

ΑΛΗΘΕΙΑ

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Το ασχετο

 

Free Πρες

 

Scripta Manent

Ζω για τότε που δεν θα υπάρχω. Ελύτης
 

Συνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Who's Online

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday75
mod_vvisit_counterYesterday386
mod_vvisit_counterThis week1862

Στατιστικα

Μέλη: 2
Νέα: 1659
Σύνδεσμοι: 28

surveyor

Τοπογραφικές αποτυπώσεις - χαράξεις

99304487 & 99955491

έκπτωση 15% στα μέλη

Joomla Templates by JoomlaShack