aixmes.com

Στα χρόνια της νεροαπαγόρευσης Εκτύπωση E-mail
31.03.08
* Δεν απέχουμε πολύ από την ημέρα που θα ακούσουμε για συλλήψεις υπόπτων για κατοχή και διακίνηση νερού. 

Όποιος εντοπίζεται να κατέχει πέραν του ενός λίτρου νερού θα οδηγείται στη Δικαιοσύνη για εμπορία, ενώ κάτω του ενός λίτρου θα μπορεί να ισχυριστεί ότι το κατέχει για προσωπική του χρήση.
 

*Η Αστυνομία θα ιδρύσει τη νέα ΥΚΑΝ (Υπηρεσία Καταπολέμησης Νερού), η οποία θα στελεχωθεί με "αδιάβροχους" αστυνομικούς (όπως λέμε αδιάφθορους). Οι "αδιάβροχοι" θα κάνουν επιχειρήσεις σύλληψης νεαρών που χρησιμοποιούν νεροπίστολα και άλλα όπλα, όπως υδροσωλήνες και υδραυλικές αντλίες.

* Παράλληλα, η τσιμπίδα του νόμου θα οδηγεί αμέσως στη Δικαιοσύνη όσους διακινούν παρανόμως απαγορευμένα τραγούδια μέσω του internet. Ήδη έχουν τεθεί στη μαύρη λίστα των απαγορευμένων τα τραγούδια: "Ένα νερό κυρα Βαγγελιώ", "Παπάκι πάει στην ποταμιά", "Σταλιά-σταλιά σ' ανάστησα", "Τρέχει, τρέχει, τρέχει το νερό", "Το σακάκι μου και αν στάζει", και "Τρέχει το νερό πάνω στο σώμα σου". Ο κύκλος των απαγορευμένων θα διευρυνθεί.

*Διαγράφονται οριστικά εκφράσεις όπως: "Έβαλε νερό στο κρασί του", "κορίτσι σαν τα κρύα τα νερά", "το αίμα νερό δεν γίνεται", "τα έκανε μούσκεμα" "άντε πνίξου", "πνίγηκε σε μια κουταλιά νερό"... Τέτοιες εκφράσεις δεν προάγουν τη δημιουργία υδατικής συνείδησης και γι' αυτό πρέπει να μείνουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Επίσης, το Υπουργείο Παιδείας, με εγκύκλιό του θα προειδοποιεί του δασκάλους με επιπτώσεις εάν ζητήσουν από μαθητές "να μαθαίνουν το μάθημά τους ...νερό". Επίσης, αποσύρονται όλα τα παιδικά παιχνίδια με νεράιδες και δράκους του νερού.

* Μπουγελώματα και άλλες ακατανόμαστε πράξεις που λαμβάνουν χώρα κατά τις αποφοιτήσεις μαθητών, εντάσσονται στη νομοθεσία για προσβολή της δημοσίας αιδούς και θα τιμωρούνται παραδειγματικά. Επίσης, εκτός νόμου τίθενται τα λεγόμενα "water parks" και οι πισίνες. Οι ιδιοκτήτες θα συλλαμβάνονται για εσχάτη προδοσία και θα πίνουν θαλασσινό νερό μέχρι να βγάλουν βράγχια. Το πλύσιμο των ρούχων θα απαγορευθεί διά ροπάλου και η μόνη λύση θα είναι τα στεγνοκαθαριστήρια.


* Μας άφησε χωρίς νερό, μας άφησε χωρίς φυσικό αέριο, μας άφησε χωρίς ηλεκτρισμό, μας άφησε χωρίς πτητικά μέσα, μας άφησε μια άμυνα με απηρχαιωμένα οπλικά συστήματα. Ποιος; Ο εθνάρχης Τάσσος. Πάντως, το μόνο καλό ήταν ότι ... μας άφησε στην ησυχία μας και ελπίζουμε ότι δεν θα μας ξαναενοχλήσει, μήπως δει και καμιά άσπρη μέρα αυτός ο τόπος.

Γράφει ο Συνήγορος

(Από «Πολίτη»)

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Το ασχετο

 
La nave va
 

Scripta Manent

Η δόξα μου δεν είναι τα βιβλία που έχω γράψει, αλλά εκείνα που έχω διαβάσει. Μπόρχες
 

Συνδεση


Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Who's Online

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday36
mod_vvisit_counterYesterday89
mod_vvisit_counterThis week748

Στατιστικα

Μέλη: 2
Νέα: 1659
Σύνδεσμοι: 29

surveyor

Τοπογραφικές αποτυπώσεις - χαράξεις

99304487 & 99955491

έκπτωση 15% στα μέλη

Joomla Templates by JoomlaShack