aixmes.com

Ανοίγει η Λήδρας. Ε, και; Εκτύπωση E-mail
03.04.08

Ξύπνησαν μνήμες; Τίποτα δεν ξύπνησε μέσα μου. Συναισθήματα; Πάλι τίποτα. Το ομολογώ, είμαι «ένοχος».

Αδυνατώ να αφουγκραστώ τους λογής-λογής συμβολισμούς που φορτώνουν (ξένοι και ημεδαποί) σ’ ένα στημένο ριμέϊκ της Ιστορίας. Αδυνατώ να καταλάβω γιατί πρέπει (ντε και καλά) να πανηγυρίζω, γιατί πρέπει να ελπίζω, γιατί πρέπει να νιώσω ότι κάτι κινείται… Τη στιγμή που τα βλέπω όλα ακίνητα.

Δεν με συγκινούν οι ζωγραφιές στους τοίχους, τα κτήρια που τα ξαναφτιάχνουν, τα παραπετάσματα που μου κρύβουν τη θέα. Όλα τούτα στα δικά μου μάτια είναι το περιτύλιγμα. Ένα φανταχτερό περιτύλιγμα. Τίποτ’ άλλο.

Προσπάθησα να βρω μια ουσία πίσω από όλους τους συμβολισμούς, να καταλάβω πως θα βοηθήσει τούτο το πανηγύρι -που το προετοιμάζουν μέρες τώρα-, τι θα αλλάξει στις σχέσεις μας και δυσκολεύομαι. Και εν τέλει απέχω. Παρακολουθώ από μακριά. Προσπαθώντας ακόμα να καταλάβω γιατί πρέπει να χαμογελώ και να χαίρομαι. Μάταια όμως. Είμαι «ένοχος».

χόρχε

 

Add comment


Security code
Refresh

< Προηγ.   Επόμ. >

Το ασχετο

 

banania reb.

 

Scripta Manent

Έχουμε την τάση να λησμονούμε ότι τα βιβλία, εξαιρετικά ευάλωτα, μπορεί να αφανιστούν ή να καταστραφούν. Διαθέτουν την ιστορία τους, όπως κάθε ανθρώπινο προϊόν. T. Στάινερ
 

Συνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Who's Online

Έχουμε 1 επισκέπτη online
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday25
mod_vvisit_counterYesterday276
mod_vvisit_counterThis week2232

Στατιστικα

Μέλη: 2
Νέα: 1659
Σύνδεσμοι: 28

surveyor

Τοπογραφικές αποτυπώσεις - χαράξεις

99304487 & 99955491

έκπτωση 15% στα μέλη

Joomla Templates by JoomlaShack