aixmes.com

«...δεν ξεχνώ το ψάρι που φάγαμε στο Μπογάζι» Εκτύπωση E-mail
06.04.08

O τόπος αυτός θα γιάνει, μόνο όταν θα περάσω τη Λήδρας και δε θα χρειάζεται να δείξω την ταυτότητα μου στην δήθεν κρατική οντότητα της κατεχόμενης Κύπρου!

Ντρέπομαι για όσους πανυγηρίζουν!

Αντιλαμβάνομαι τη συναισθηματική φόρτιση των συμπολιτών μου! Δεν μπορώ όμως να καταλάβω πως μετά από 45 χρόνια ανοίγει ένας δρόμος και χαιρόμαστε λες και έπεσε το τοίχος του Βερολίνου! Ας χαλαρώσουμε!

Θέλω να πάω και εγω στη Λήδρας απλά και μόνο από περιέργεια να δω τι γίνεται όχι όμως να περάσω! Θα περάσω μόνο όταν δε θα χρειαστεί να αναγνωρίσω κανένα καθεστώς και καμία οντότητα! Γιατί φίλοι μου το μόνο που γίνεται και πάλι είναι να αναγνωρίζουμε την κατοχική δύναμη! Λυπάμαι κύριε Χριστόφια αλλά δεν μπορώ να γίνω τουρίστας στη χώρα μου και επισκέπτης στα σπίτια των γονιών μου!

Ανοιξε η Λήδρας! Θετικό! Αλλάξτε και το πνεύμα του καθεστώτος της λεγόμενης άλλης πλευράς. Πιστεύω έχετε τη διάθεση να το κάνετε! Ανοίξτε λοιπόν και τη Λήδρα της καρδιάς μας και μην μας δίνετε πρόσκαιρες χαρές ρίχνοντάς μας στάχτη στα μάτια! Γιατί το άνοιγμα της Λήδρας είναι στάχτη στα μάτια...

Αν άλλοι ξέχασαν εγώ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ!

Δε θα ξεχάσω τι μου είχε πει μια φίλη μου δασκάλα όταν πρωτοάνοιξαν τα οδοφράγματα! Ρώτησε τους μαθητές της δευτέρας δημοτικού να της πουν κάτι σχετικά με το Δεν Ξεχνώ. Ένα παιδάκι της λέει «Κυρία γιατί λέμε δεν ξεχνώ αφού πάμε;». Ένα αυθόρμητο παιδάκι της λέει «Κυρία δεν ξεχνώ το ψάρι που φάγαμε στο Μπογάζι».

Τα παιδιά της επόμενης γενιάς, το μέλλον της Κύπρου!

mikes

 

Comments  

 
0 #5 gymnastria 2008-04-09 10:59
gia osous den gnwrizoun to sun8ima alla3e!!
Ξ Ε Χ Ν Ω ΚΑΙ Σ Υ Μ Β Ι Β Α Ζ Ο Μ Α Ι!!
gia mia karekla gia kapoia symferonta kapoioi pouloun k tin 4yxi tous.
dystyxws i istoria epanalambanete
Quote
 
 
0 #4 mikes 2008-04-09 09:48
Φίλε Κ.S εύχομαι να αυξάνεται η αγωνιστηκότητα... πες με απαισιόδοξο αλλά εγώ δε βλέπω καμιά αγωνιστικότητα όταν οι φίλοι μου και γνωστοί τρέχουν στα κατεχόμενα να ψωνίσουν φτηνά ρουχα! αυτό βέβαια γεννά το άλλο θέμα της ακρίβειας στην Κύπρο αλλά το κάνουν συνειδητά οι περισσότεροι με μεγάλοι ... ασυνειδησία! Και ας μην ξεχνούμε ότι ποτέ ο όχλος δεν έφερε αποτέλεσμα!
Quote
 
 
0 #3 K.S. 2008-04-08 17:47
Φίλε MIKES. χαλάρωσε λίγο. Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θάναι. Απλά ιδίοις όμμασι αυξάνεται η αγωνιστικότητα.
Quote
 
 
0 #2 mikes 2008-04-08 16:32
To ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ δεν είναι απλά ένα σύνθημα!
Να πάω να δω ικανοποιώντας το αίσθημα της περιέργειάς μου παρουσιάζοντας ταυτότητα-διαβατήριο! Αυτό δε νομίζω να είναι αλλαγή μυαλών μάλλον έμμεση αποδοχή της σημερινής κατάστασης και του υπάρχοντος καθεστώτος!
Quote
 
 
0 #1 Κ.Σ. 2008-04-08 14:59
και για τους 1619 αγνοούμενους λέγαμε. Πρέπει να το συνεχίσουμε για χάριν του συνθήματος; Δε ξεχνώ δε σημαίνει δεν μπορώ να πάω να δω. Ας αλλάξουμε λιγο μυαλά.
Quote
 

Add comment


Security code
Refresh

< Προηγ.   Επόμ. >

Το ασχετο

 
Κικη ρι κου
 

Scripta Manent

Οι αντίξοες συνθήκες, οι δυσκολίες δεν σε πτοούν, όταν είσαι ζεστός από μέσα, προχωράς. Ευάγγελος Αβέρωφ
 

Συνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Who's Online

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday25
mod_vvisit_counterYesterday276
mod_vvisit_counterThis week2232

Στατιστικα

Μέλη: 2
Νέα: 1659
Σύνδεσμοι: 28

surveyor

Τοπογραφικές αποτυπώσεις - χαράξεις

99304487 & 99955491

έκπτωση 15% στα μέλη

Joomla Templates by JoomlaShack