aixmes.com

Το συναπάντημα Εκτύπωση E-mail
09.04.08
Εκείνος το χαρακτήρισε έκπληξη. Εκείνη ένα γλυκό συναπάντημα. Οι ματιές τους συναντήθηκαν αρκετή ώρα πριν γνωριστούν. Φευγαλέα.

Το παιγνίδι με τα μάτια δεν ήταν απλώς ερωτικό. Ήταν κάτι πολύ περισσότερο. Κάποτε συμβαίνει. Μπορεί και να είναι ψυχές πλασμένες απ’ το ίδιο κομμάτι φωτός.

Ο χρόνος που είχαν για να μιλήσουν περιορισμένος, αρκετός για να μοιραστούν πολλά. Τι ήταν εκείνο που τους έφερε ως εδώ, που διαμόρφωσε την προσωπικότητά τους. Το περίγραμμα της ζωής τους. Χωρίς ζουμερές λεπτομέρειες που τις περισσότερες φορές αποτελούν την γαρνιτούρα αντί την ουσία. Τις σκέψεις τους. Κι όσα θέλουν να τους πάνε παρακάτω. Τα θέλω τους. Τα πρέπει τους. Χωρίς ντροπή. Χωρίς ενδοιασμούς. Χωρίς περιορισμούς. Χωρίς εγωισμούς. Χωρίς φόβο. Χωρίς δεύτερη σκέψη ξεδίπλωσαν τον εαυτό τους και τον πρόσφεραν απλόχερα.

Όσα είπαν μες σε μια ώρα, πολλές φορές δεν λέγονται σε μια ζωή. Δεν λέγονται σε χίλια ραντεβού. Δεν μοιράζονται μεταξύ φίλων. Γιατί ο άνθρωπος πιστεύει πως έχει χρόνο να τα μιλήσει (και να τα κάνει) αύριο... Και ξοδεύεται σε μαλακίες. Ίσως όμως αύριο να είναι πια αργά.

 

Μοίρα

 

Comments  

 
0 #2 Indianos 2008-04-09 22:40
Ουγκ!
Quote
 
 
0 #1 x.. 2008-04-09 02:05
Θα το κάνω forward να το διαβάσω αύριο... :-) Μάκια...
Και πάντα τέτοια.
Quote
 

Add comment


Security code
Refresh

< Προηγ.   Επόμ. >

Το ασχετο

15 τζιαι 'πόψε
 

Scripta Manent

Πιό έξυπνος από όλους είναι κατά τη γνώμη μου εκείνος που έστω και για μια φορά θ’ αποκαλέσει τον εαυτό του βλάκα. Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι
 

Συνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Who's Online

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday354
mod_vvisit_counterYesterday319
mod_vvisit_counterThis week673

Στατιστικα

Μέλη: 2
Νέα: 1659
Σύνδεσμοι: 28

surveyor

Τοπογραφικές αποτυπώσεις - χαράξεις

99304487 & 99955491

έκπτωση 15% στα μέλη

Joomla Templates by JoomlaShack