aixmes.com

Λύση για το κυκλοφορικό της πόλης Εκτύπωση E-mail
18.04.08

ΚΥΠΕ

Μέχρι το 2011 θα πρέπει το νέο κτήριο της Βουλής των Αντιπροσώπων να είναι έτοιμο και στη διάθεση του νομοθετικού σώματος το 2012...

που η Κυπριακή Δημοκρατία θα ασκεί την Προεδρία της ΕΕ, δήλωσε ο Υπουργός Συγκοινωνιών Νίκος Νικολαϊδης μετά από συνάντηση που είχε το πρωί με τον Πρόεδρο της Βουλής Μάριο Καρογιάν και είχε αντικείμενο την ανέγερση του νέου κτηρίου της Βουλής. Ο κ. Νικολαϊδης ανέφερε πως οι διαδικασίες για ανέγερση του νέου κτηρίου της Βουλής προωθούνται και ότι το κτήριο θα κοστίσει μερικές δεκάδες εκατομμύρια λίρες.


Το κτήριο της Βουλής, είπε ο κ. Νικολαϊδης, θα ανεγερθεί στο λόφο της ΠΑΣΥΔΥ απέναντι από την Αρχιγραμματεία και θα συνυπάρχει με τις αρχαιότητες. Η απόφαση για να κτιστεί εκεί χρονολογείται από το 1995, είπε, προσθέτοντας πως υπήρξαν κάποια προβλήματα και κάποιες καθυστερήσεις αλλά «πρόθεση μας είναι να επισπεύσουμε την υλοποίηση αυτού του μεγάλου και σημαντικού για τον τόπο έργου, που αποκτά ιδιαίτερη σημασία ενόψει και της ανάληψης της Προεδρίας της χώρας μας το δεύτερο εξάμηνο του 2012».

Μερικές δεκάδες εκατομμύρια λέει θα κοστίσει η στέγαση των σαϊνιών που μας άφησαν χωρίς νερό. Πλήρωνε κόσμε.

A3ESTOS

Υ.γ. Ίσως έτσι λύσουν και το κυκλοφοριακό στη περιοχή. Όταν δεν θα μπόρει να κινείται τίποτε στήν περιοχή αφού εκεί θα γίνει και το μέγαρο πολιτισμού και το ΘΟΚ δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
 

Comments  

 
0 #1 Spyros Tsak 2008-04-22 19:01
ena lepto.
ena lepto epd isopedosame ta oulla damesa

to provlima sou akrivos pou eni? pou en na kamoun megaro "politismou"? pou n na afxi8i i kinisi? pou n ixan politiki gia to nero? ..i epd me ta lefta sou n na xtisoun ena dimosio ktirio?

dame akrivos dixnoume to complex mas sini8os os laos. ti 8elis kirie m? na sou epistre4oun ta lefta pou tous forous me doseis?!! n na kamoun gia mia fora ena ktirio i4ilon prodiafrafon (gia na men reziltousin kiollas mprosta pou tous evropeous eterous) ke exoume parapono?! n megaro "politismou" oi kapare.

8eatra, sinavlies, mpaletta mpori gia ton ka8e xtisti ke souvatzi na men simenoun tpt (xoris na 8elo na prosvalo tin ergatiki ta3i) alla ine merika ek ton opion apodiknioun oti exoume toulaxiston kapia ixni politismou, etsi energies, esto ke an ginonte gia la8os logous (vlepe EE - prodria), PREPEI NA EPIVRAVEVONTE!!

efxaristo.

ps. oi elli4i siginonion en alli kouventa
Quote
 

Add comment


Security code
Refresh

< Προηγ.   Επόμ. >

Το ασχετο

 

Free Πρες

 

Scripta Manent

Πιό έξυπνος από όλους είναι κατά τη γνώμη μου εκείνος που έστω και για μια φορά θ’ αποκαλέσει τον εαυτό του βλάκα. Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι
 

Συνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Who's Online

Έχουμε 1 επισκέπτη online
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday112
mod_vvisit_counterYesterday276
mod_vvisit_counterThis week2319

Στατιστικα

Μέλη: 2
Νέα: 1659
Σύνδεσμοι: 28

surveyor

Τοπογραφικές αποτυπώσεις - χαράξεις

99304487 & 99955491

έκπτωση 15% στα μέλη

Joomla Templates by JoomlaShack