aixmes.com

3 +1 σενάρια για Β’ Γύρο Εκτύπωση E-mail
02.02.08

Ακούγονται (με) ενδιαφέρον. Και δεν φαντάζουν απίθανα. Γιατί, όπως έλεγε και ο θυμόσοφος λαός, «ο καλός ο νοικοκύρης πριν πεινάσει μαγειρεύει».

Σενάριο 1: Εάν περάσουν στο δεύτερο γύρο Χριστόφιας – Τάσσος, το ΑΚΕΛ (θα κάμει την ανάγκη, φιλοτιμία και) θα προτείνει την προεδρία της Βουλής στο Νίκο, ως μπόνους για την υποστήριξη του ΔΗΣΥ. (Ο Πουργουρίδης πάντως το ‘πε ανοιχτά: αν δεν περάσει ο Κασουλίδης, ψηφίζει Χριστόφια. Και πολλά άλλα στελέχη φαίνονται έτοιμα για το μεγάλο άλμα, άρα το μπόνους σε μια τέτοια περίπτωση παίζεται).

Σενάριο 2: Εάν τώρα αποκλειστεί ο Χριστόφιας, το ΑΚΕΛ για να υποστηρίξει ανοιχτά τον Τάσσο, θα του ζητήσει να διώξει Κουτσού και σία. (Που είναι απίθανο να συμβεί. Όπως απίθανο φαντάζει να μην περάσει ο Χριστόφιας με τόοοοση δουλειά που κάνουν οι ΑΚΕΛικοί τις τελευταίες μέρες). Ποιο θα υποστηρίξει όμως το κόμμα στην απευκταία περίπτωση; Ακούγεται πιο λογικό τον Τάσσο, αν και θα (πρέπει να φανεί ότι) του βγάλει το ξίγκι. Ίδωμεν...

Σενάριο 3: Εάν τώρα δεν περάσει ο Τάσσος, οι ΔΗΚΟϊκοί θα θυμηθούν την ιστορία με την πενζίνα και θα υποστηρίξουν την «ήρεμη δύναμη». Οι ΕΔΕΚίτες είναι κουίζ, αν και τελευταίως, συμπεριφέρονται όπως οι δηκοϊκοί. Οι Οικολόγοι, έτσι και αλλιώς, έχουν διαρροές από τον πρώτο γύρο, άρα δεν πολυ-μετρούν. Το ΕΥΡΩΚΟ θα θυμηθεί το «λόον του ανθρώπου» και θα πάει πάσο.

Σενάριο – βόμβα: Εάν περάσει ο Ούτοπος με οποιονδήποτε αντίπαλο, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Και θα ‘ναι κρίμα να διεξαχθεί ο δεύτερος γύρος. Σκόρπια λεφτά.

Χόρχε

υγ: Αυτά, από το ρεπορτάζ στα καφενεία. Σενάρια είναι, τίποτα παραπάνω. Έχουμε δει τόσα, που όλα τα περιμένεις πια. Αν δούμε και το σενάριο – βόμβα, θα τα έχουμε ζήσει (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ) όλα.

υγ2: Η ουσία είναι ότι ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ των εκλογών δεν θα είναι αυτός που θα μείνει έξω από τον δεύτερο γύρο. Αλλά αυτός που θα πάει στη βρύση και θα σπάσει τη στάμνα. Γιατί θα μείνει διψασμένος και μακριά από την εξουσία.
 

Add comment


Security code
Refresh

< Προηγ.   Επόμ. >

Το ασχετο

 

αααψιού

 

Scripta Manent

Τι λάχανα, τι μπρόκολα. Χαρίλαος Φλωράκης
 

Συνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Who's Online

Έχουμε 1 επισκέπτη online
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday264
mod_vvisit_counterYesterday384
mod_vvisit_counterThis week967

Στατιστικα

Μέλη: 2
Νέα: 1659
Σύνδεσμοι: 28

surveyor

Τοπογραφικές αποτυπώσεις - χαράξεις

99304487 & 99955491

έκπτωση 15% στα μέλη

Joomla Templates by JoomlaShack