aixmes.com

Ο ξυλοδαρμός της λογικής Εκτύπωση E-mail
23.03.09

ΜΕΧΡΙ σήμερα διερωτόμασταν πόσες άλλες περιπτώσεις σαν αυτή του βασανισμού των δύο φοιτητών, αποσιωπήθηκαν ή ξεχάστηκαν, επειδή δεν υπήρχαν ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία.

Πόσες φορές αστυνομικοί συνωμότησαν εναντίον πολιτών για να καλύψουν τα δικά τους εγκληματικά ίχνη. Πόσες φορές σάπισαν στο ξύλο συλληφθέντες, δεμένους πισθάγκωνα, αλλά δεν αποτυπώθηκε ο ξυλοδαρμός των πολιτών σε (επιστημονικά αποδεδειγμένα αμοντάριστο) βίντεο.

Μετά την απόφαση όμως των τριών δικαστών, τέτοια ερωτήματα μοιάζουν να είναι δευτερευούσης σημασίας ή (ακόμη) και άνευ αντικείμενου. Όταν με τέτοιο πλήθος μαρτυρικού υλικού, οι τρεις δικαστές δεν είδαν ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΟΛΗ Η ΚΥΠΡΟΣ μαζί, όταν εκδίδουν μια ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ, όταν κοιτάζουν τους τύπους (και παραβλέπουν την ουσία), μάλλον πρέπει να αρχίσουμε να διερωτόμαστε για την ποιότητα της απονομής δικαιοσύνης. 

 

Add comment


Security code
Refresh

< Προηγ.   Επόμ. >

Το ασχετο

 
mama mia
 

Scripta Manent

Η δόξα μου δεν είναι τα βιβλία που έχω γράψει, αλλά εκείνα που έχω διαβάσει. Μπόρχες
 

Συνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Who's Online

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday168
mod_vvisit_counterYesterday386
mod_vvisit_counterThis week1955

Στατιστικα

Μέλη: 2
Νέα: 1659
Σύνδεσμοι: 28

surveyor

Τοπογραφικές αποτυπώσεις - χαράξεις

99304487 & 99955491

έκπτωση 15% στα μέλη

Joomla Templates by JoomlaShack