aixmes.com

Ό,τι δεν έκανε Εκτύπωση E-mail
04.02.08

Όλοι ξέρετε ότι υπάρχει νόμος για την παραπλανητική διαφήμιση, έτσι; Και αν δεν το ξέρετε, αρμόδιο υπουργείο για να τιμωρεί όσους διαφημίζουν παραπλανητικά, είναι το Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού του Αντώνη Μιχαηλίδη.


Λοιπόν: Ο υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατίας Τάσος Παπαδόπουλος διαφημίζει αυτές τις μέρες πως «ό,τι είπαμε το κάναμε». Εννοώντας πως ό,τι υποσχέθηκε στο προεκλογικό του πρόγραμμα με το οποίο εκλέγηκε στην προεδρία το 2003, το υλοποίησε. Επειδή όμως ήμουν σίγουρος ότι λέει ψέματα με τις διαφημίσεις του «ό,τι είπαμε το κάναμε», είπα να μετροφυλλίσω το εν λόγω προεκλογικό του πρόγραμμα.

- Στη σελ. 28 γράφει: «Θα παραχωρηθεί το δικαίωμα απόκτησης αφορολόγητου αυτοκινήτου για τις πολύτεκνες οικογένειες». Ψέματα. Τέτοιο δικαίωμα δεν παραχωρήθηκε.

- Στη σελ. 30, εκεί που υπόσχεται αυξήσεις στις χαμηλές συντάξεις, λέει και τα εξής: «Πρέπει να μελετηθεί και η παραχώρηση πασχαλινού επιδόματος». Ψέματα. Ούτε μελετήθηκε κάτι τέτοιο, ούτε παραχωρήθηκε πασχαλινό επίδομα στους συνταξιούχους.

- Στη σελ. 34 γράφει: «Η ίδρυση και λειτουργία Ιατρικής Σχολής στην Κύπρο αποτελεί ένα εφικτό και άμεσο στόχο». Μέχρι σήμερα, ακόμα να ιδρυθεί Ιατρική Σχολή. Ο «εφικτός και άμεσος στόχος» του(ς) πόσα χρόνια θέλει ακόμα για να υλοποιηθεί;

- Στη σελ. 6 λέει: «Έχουμε τη θέση αρχής ότι πρέπει να ολοκληρωθεί η έρευνα για την απάτη του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου και οι παρανομήσαντες να προσαχθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης». Η θέση αυτή του κ. Παπαδόπουλου, «θέση αρχής» λέει, πήγε περίπατο. Εκτός και αν έχουν γεμίσει οι φυλακές με τέτοιους παράνομους και δεν το πήραμε χαμπάρι.

- Αύριο θα δημοσιεύσω και άλλα τέτοια που υποσχέθηκε ο κ. Παπαδόπουλος αλλά δεν υλοποίησε. Όμως έχω μια απορία: Μήπως ο κ. Αντώνης Μιχαηλίδης θα έπρεπε να κινήσει εναντίον του τη διαδικασία για παραπλανητική διαφήμιση;

Του ΤΑΚΗ ΑΓΑΘΟΚΛΕΟΥΣ (Αλήθεια)


 
< Προηγ.   Επόμ. >

Το ασχετο

 

Ψάχνω κάτι

καινούργιο

να πω…

 

Scripta Manent

Τι λάχανα, τι μπρόκολα. Χαρίλαος Φλωράκης
 

Συνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Who's Online

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday172
mod_vvisit_counterYesterday377
mod_vvisit_counterThis week1719

Στατιστικα

Μέλη: 2
Νέα: 1659
Σύνδεσμοι: 28

surveyor

Τοπογραφικές αποτυπώσεις - χαράξεις

99304487 & 99955491

έκπτωση 15% στα μέλη

Joomla Templates by JoomlaShack