aixmes.com

Που ‘ναι το dreambox Εκτύπωση E-mail
07.02.08
Άσχημα τα μαντάτα για τους συνδρομητές dreambox. Η Αστυνομία συνέλαβε τον πρώτο παροχέα και ψάχνει τους 547 πελάτες του να τους πάρει δικαστήριο! Την είδηση δημοσιεύει σήμερα ο Τύπος και όπως αναφέρει ο «Φιλελεύθερος» «η Αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τα στοιχεία 547 πελατών του, οι οποίοι θα κληθούν να δώσουν καταθέσεις, ενώ καταβάλλονται προσπάθειες να εντοπιστούν και άλλοι». Μάλιστα.
Εδώ η μισή Κύπρος έχει βάλει… το πειρατικό συνδρομητικό κουτί και η άλλη μισή έβαλε το Nova Ελλάδας (που πάλι απαγορεύεται). Και όλα αυτά έγιναν μετά το μπάχαλο στο εγχώριο τηλεοπτικό χώρο. Όπου για να βλέπεις αυτό που θέλεις, έπρεπε να γίνεις συνδρομητής σε πέντε-έξι καλωδιακές και να πληρώνεις 100-150 ευρωπουλάκια (τουλάχιστον) το μήνα!
Και να μου το θυμηθείτε, επειδή η κατάσταση με τα κυπριακά συνδρομητικά κανάλια είναι στρεβλή, για κάθε ένα παροχέα που ξετρυπώνει η αστυνομία, άλλοι δέκα θα φυτρώνουν στη θέση του. Είναι μεγάλη η πίτα. Και πολλοί αυτοί που προτιμούν να το ρισκάρουν πληρώνοντας 20 ευρώ το μήνα για να βλέπουν, λέμε τώρα, ΕΝΑ (1) αγώνα στο Champions Leauge σε ΕΝΑ κανάλι.
ΧΧΧ



 
< Προηγ.   Επόμ. >

Το ασχετο

 
eξέγερση
 

Scripta Manent

Δεν υπάρχουν μεγάλοι δημοσιογράφοι. Υπάρχουν μόνο μεγάλες εφημερίδες. Ζιλ Ρενάρ
 

Συνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Who's Online

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday255
mod_vvisit_counterYesterday399
mod_vvisit_counterThis week2201

Στατιστικα

Μέλη: 2
Νέα: 1659
Σύνδεσμοι: 28

surveyor

Τοπογραφικές αποτυπώσεις - χαράξεις

99304487 & 99955491

έκπτωση 15% στα μέλη

Joomla Templates by JoomlaShack