aixmes.com

Μποϊκοτάζ για ελληνικές Εκτύπωση E-mail
07.02.08
Μας πουλάνε χρυσάφι τις ελληνικές εφημερίδες, αλλά δεν φταίνε οι ιδιοκτήτες περιπτέρων. Στους μεγαλο-ιδιοκτήτες των πρακτορείων διανομής να απευθυνθείτε. Μπήκαμε στην «έψιλον έψιλον» και πιστεύαμε ότι θα έμπαινε μια τάξη με τις τιμές των εφημερίδων (και μιλούμε για τις ελληνικές που τις διαβάζει πολύς κόσμος). Η ίδια εφημερίδα που στοιχίζει στην Ελλάδα 3 ευρώ, στην Κύπρο είναι σχεδόν 6! Πόσο στοιχίζει αυτό το έρμο το μεταφορικό και τα λοιπά έξοδα; Στοιχίζει δηλαδή ΠΟΛΥ περισσότερο από το να πάει η ΙΔΙΑ εφημερίδα στην ΚΡΗΤΗ και να πωληθεί στην ίδια τιμή. Θα καταλαβαίναμε μια αύξηση στις τιμές ,αλλά ΕΛΕΟΣ. Αυτό μοιάζει σαν κλοπή, μέρα μεσημέρι.
Ευτυχώς όμως που ξύπνησε ο κόσμος. Ήδη μια ομάδα πολιτών με επιστολή στις εφημερίδες (την διαβάσαμε στον «Φ» χθες ) διαμαρτύρεται: «μας φαίνεται αδιανόητο μια εφημερίδα να πωλείται στη διπλάσια τιμή απ’ ό,τι πωλείται στην Ελλάδα και ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΡΕΑΣ να μην ενδιαφερθεί γι’ αυτόν τον παράλογο διπλασιασμό των τιμών». Σήμερα στον Πολίτη διαβάσαμε ότι από το υπ. Εμπορίου σκέφτονται (το σκέφτονται ακόμη!) να παραπέμψουν στην Επιτροπή Ανταγωνισμού τους διανομείς ξένου Τύπο.
Μια λύση μας μένει: ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ. Μην αγοράσετε εφημερίδες μια, δύο, τρεις μέρες.

Χόρχε

υγ: Δηλαδή για να ‘χουμε καλό ρώτημα, με το ίδιο σκεπτικό, ΟΛΑ τα προϊόντα που φέρνουμε από Ελλάδα έπρεπε να τα πληρώνουμε ΔΙΠΛΑΣΙΑ; υγ2: Γενικά για το θέμα της διανομής προϊόντων διαβάστε στον σημερινό Πολίτη ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ.



 
< Προηγ.   Επόμ. >

Το ασχετο

 
La nave va
 

Scripta Manent

Το μεγάλο ύφος ενός έργου τέχνης θα αποκαλυφθεί πλήρως αν ο καλλιτέχνης είναι φορέας αυτής της μεγάλης μορφής στο βάθος. Νίτσε

 

Συνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Who's Online

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday306
mod_vvisit_counterYesterday579
mod_vvisit_counterThis week1707

Στατιστικα

Μέλη: 2
Νέα: 1659
Σύνδεσμοι: 28

surveyor

Τοπογραφικές αποτυπώσεις - χαράξεις

99304487 & 99955491

έκπτωση 15% στα μέλη

Joomla Templates by JoomlaShack