aixmes.com

Κυκλοφορούν φαντάσματα στην Ε.Φ. Εκτύπωση E-mail
07.02.08

Θυμάστε προ ημερών που τα κόμματα και τα επιτελεία χαλάσανε τον κόσμο για την διαρροή, λέμε τώρα, προσωπικών δεδομένων οπλιτών της Εθνικής Φρουράς.

Δηλώσεις, ανακοινώσεις, δημοσιεύματα, κονταροχτυπήματα και φυσικά…έρευνα. Η οποία, όπως μας πληροφόρησε σήμερα ο Υπουργός Άμυνας με γραπτή του δήλωση, ολοκληρώθηκε. Και αυτό που διαπίστωσε, κατ’ εμάς, είναι ότι στην Εθνική Φρουρά κυκλοφορούν φαντάσματα! Γιατί αν υπήρξε διαρροή, όπως δηλώνει ο Χριστόδουλος Πασιαρδής και η έρευνα δεν κατέστη δυνατό να εντοπίσει τον «υπεύθυνο» της, τότε είτε αυτός είναι το φάντασμα, ο «υπεύθυνος» της διαρροής, είτε η ίδια η διαρροή!

Διαβάστε και απολαύστε την γραπτή δήλωση του κ. Πασιαρδή:

«Αναφορικά με το θέμα της κατοχής του ονομαστικού καταλόγου των οπλιτών της Εθνικής Φρουράς, από τα εκλογικά επιτελεία υποψηφίων Προέδρων και ως αποτέλεσμα της σχετικής έρευνας που διετάχθη και διενεργήθη, δεν κατέστη δυνατό να εντοπισθούν ο υπεύθυνος ή οι υπεύθυνοι της διαρροής που έγινε κατά παράβαση του απόρρητου των εγγραφών της Εθνικής Φρουράς και των προσωπικών δεδομένων των υπηρετούντων Εθνοφρουρών». ΤΕΛΟΣ!


Peris

 

Add comment


Security code
Refresh

< Προηγ.   Επόμ. >

Το ασχετο

15 τζιαι 'πόψε
 

Scripta Manent

Σύμπαν σημαίνει καθολικότητα, δηλαδή ενότητα μέσα στην πολλότητα. Ν. Κουζάνος
 

Συνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Who's Online

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday32
mod_vvisit_counterYesterday402
mod_vvisit_counterThis week1080

Στατιστικα

Μέλη: 2
Νέα: 1659
Σύνδεσμοι: 28

surveyor

Τοπογραφικές αποτυπώσεις - χαράξεις

99304487 & 99955491

έκπτωση 15% στα μέλη

Joomla Templates by JoomlaShack