aixmes.com

Έγιναν χθες, τα σχολιάζουμε σήμερα (1) Εκτύπωση E-mail
08.02.08

Surprised «Πώς σε μια δημοσκόπηση ένας υποψήφιος ο οποίος συγκεντρώνει 0,1% το αποτέλεσμα της έχει απόκλιση περίπου 0,2%; Δηλαδή μπορεί να ψηφίζεται και –0,1%;». Απορία Ματσάκη χθες βράδυ στο ΡΙΚ.

Wink Ευγενής άμιλλα. Δεν μιλούσε για το ποσοστό του αλλά για αυτό του κ. Θεμιστοκλέους.


Cool Με αφορμή είδηση που μεταδόθηκε τηλεοπτικά και σε δημοσιεύματα εφημερίδων με ημερομηνίες 5 και 6 Φεβρουαρίου 2008, αντίστοιχα, σχετικά με την αλίευση «πολύ επικίνδυνου» είδους καρχαρία με το κοινό όνομα «παμπακάρης» στα ανοιχτά της Πάφου το Τμήμα Αλιείας προέβη χθες στην πιο κάτω ανακοίνωση: Ο καρχαρίας «παμπακάρης», που φέρει την επιστημονική ονομασία Cetorhinus maximus και το αγγλικό όνομα Basking shark, «δεν θεωρείται επικίνδυνος για τον άνθρωπο και τρέφεται φιλτράροντας ζωοπλαγκτόν, ενώ η τυχαία αλίευσή του δεν είναι σπάνια, αν και λόγω της μη εμπορικής του αξίας συνήθως επιστρέφεται στη θάλασσα».
Sealed Αυτά συμβαίνουν όταν όλοι καταβροχθίζουν αμάσητες ειδήσεις από το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων. Χωρίς να μπουν καν στον κόπο να τις διασταυρώσουν. Δεν ευθύνεται το ΚΥΠΕ, αλλά αυτοί που το αντιγράφουν και μάλιστα με κάθε κόμμα, με κάθε τελεία.

Yell «Στις 24 Φεβρουαρίου τελειώνει μια δίσεκτη πενταετία, στις 24 Φεβρουαρίου ο κ. Παπαδόπουλος, ο απερχόμενος Πρόεδρος, θα έχει αυτό που δυστυχώς δεν θα έχουμε εμείς, τον χρόνο να απολαμβάνει τα εγγόνια του και την οικογενειακή γαλήνη».
Tongue out Από ομιλία του Πρόεδρου του ΔΗΣΥ Νίκου Αναστασιάδη, σε πανεπαρχιακή προεκλογική συγκέντρωση στη Λεμεσό. Και αρχίζει για ποιόν η επόμενη πενταετία κ. Αναστασιάδη; Μήπως δεν είναι καιρός όλοι να παίξετε με τα εγγόνια σας, όσοι βρήκατε χρόνο να αποκτήσετε;

CAt

To be continued... after the break. Smile





 

Add comment


Security code
Refresh

< Προηγ.   Επόμ. >

Το ασχετο

 

allez retour

 

Scripta Manent

Τι λάχανα, τι μπρόκολα. Χαρίλαος Φλωράκης
 

Συνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Who's Online

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday371
mod_vvisit_counterYesterday211
mod_vvisit_counterThis week1017

Στατιστικα

Μέλη: 2
Νέα: 1659
Σύνδεσμοι: 28

surveyor

Τοπογραφικές αποτυπώσεις - χαράξεις

99304487 & 99955491

έκπτωση 15% στα μέλη

Joomla Templates by JoomlaShack