aixmes.com

Έγιναν χθες, τα σχολιάζουμε σήμερα (2) Εκτύπωση E-mail
08.02.08

Innocent «Ο Ιωάννης Κασουλίδης, υπό την ιδιότητα του Υπουργού Εξωτερικών και κάτω από τη σοφή και εμπνευσμένη ηγεσία του τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γλαυκού Κληρίδη, έχει καταφέρει να οδηγήσει επιτυχημένα τη χώρα σας στη ΕΕ. Ο υποψήφιος σας, ο υποψήφιος μας, ο φίλος Ιωάννης Κασουλίδης είναι ένας σπουδαίος Κύπριος, είναι επίσης ένας σπουδαίος Ευρωπαίος. Είναι ο υπεύθυνος και αξιόπιστος ηγέτης που έχει ανάγκη η Κύπρος. Με το πολύ δυνατό δίκτυο σχέσεων που διαθέτει σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, θα μπορούσε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο να συνενώσει τους Κύπριους και να τους καθοδηγήσει προς την πρόοδο και τον εκσυγχρονισμό». Τάδε έφη ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Τζόσεφ Ντολ σε ομιλία του στην πανεπαρχιακή προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου προέδρου Ιωάννη Κασουλίδη.
Money mouthΑυτό που λέμε δωρεάν διαφήμιση, με χρέωση σε δόσεις, μετά, λίγο πιο μετά και λίγο πιο ευρωπαϊκά. (Ο νοών νοείτο).

Yell «Αγωνιζόμαστε για λύση που να επανενώνει το έδαφος, το λαό, τους θεσμούς και την οικονομία, να κατοχυρώνει τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις βασικές ελευθερίες ολόκληρου του λαού, περιλαμβανομένου του δικαιώματος των προσφύγων για επιστροφή, που να αποκαθιστά το σεβασμό της ανεξαρτησίας, την ενότητα, την εδαφική ακεραιότητα και την κυριαρχία της Κυπριακής Δημοκρατίας χωρίς να δίδει δικαιώματα μονομερούς επέμβασης σε οποιαδήποτε ξένη χώρα». Από την ομιλία του Δημήτρη Χριστόφια σε προεκλογική συγκέντρωση στην Αραδίππου.
Surprised Πόση προπόνηση χρειάζεται αλήθεια για να αγωνίζεσαι για όλα αυτά τα οποία μόνο διαβάζοντάς τα θέλεις 8 ανάσες;

Laughing Ο Τάσσος χθες δεν παρέστη σε προεκλογική συγκέντρωση. Τουλάχιστον αυτό ξέρουμε. Αλλά φρόντισε να τροφοδοτήσει τον Τύπο με αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου της Τετάρτης. Καλές αποφάσεις, ζουμερές.
Wink Για αυτό και αναμένεται να πάρει και άλλες στο επόμενο υπουργικό, την επόμενη τετάρτη (5 μέρες προ της πρώτης Κυριακής). Όχι παίζουμε.

CAt



 

Add comment


Security code
Refresh

< Προηγ.   Επόμ. >

Το ασχετο

aixmes2.0
 

Scripta Manent

Ζω για τότε που δεν θα υπάρχω. Ελύτης
 

Συνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Who's Online

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday27
mod_vvisit_counterYesterday402
mod_vvisit_counterThis week1075

Στατιστικα

Μέλη: 2
Νέα: 1659
Σύνδεσμοι: 28

surveyor

Τοπογραφικές αποτυπώσεις - χαράξεις

99304487 & 99955491

έκπτωση 15% στα μέλη

Joomla Templates by JoomlaShack