aixmes.com

Τα δικά σας post Εκτύπωση E-mail
11.02.08

Δύο εβδομάδες «on air» και κάνουμε απολογισμό. Ξαναδιαβάζοντας τα κείμενα που κάναμε post. Όχι τα δικά μας. Αλλά τα δικά σας.


Τα μηνύματα που μας έδωσαν κουράγιο: «Είμαστε μαζί σας! Κολλήσαμε με τη σελίδα σας και βρίσκεται είδη στους σελιδοδείκτες του υπολογιστή μας!».

Τις απορίες σας: «Emeis tha grafoumai ti gnomi mas oxa dkiabazoumai mono ti diki sas?». Μα αυτός είναι ο σκοπός. ΕΣΕΙΣ να γράφετε τη γνώμη σας (και αν μας διαβάζετε κάπου-κάπου, δεν μας κακοπέφτει…).

Τις παρατηρήσεις σας: «Η εικόνα που εκπέμπει η σελίδα σας είναι ασπρόμαυρη. Βάλτε λίγο χρώμα. Προτιμότερο κίτρινο ή συνδυασμός κίτρινου και μαύρου» λέει ένας φίλος και το συνεχίζει ένας άλλος : «…χρειάζεται λιγάκι χρώμα! Οι αιχμές έχουν χρώμα! Δεν είναι ασπρόμαυρες!». Υπομονή παιδιά, μελετούμε το lay-out . Σύντομα θα έχουμε νέα.

Να ‘στε καλά.
(11 Φεβρ.2008)

υγ: Ιδιαίτερες ευχαριστίες στα περιοδικά CAPUCCINO και ΤηλεΩρες αλλά στους συνάδελφους της ηλεκτρονικής εφημερίδας offsite για τα καλά τους λόγια.

υγ2: Όταν πριν δύο Δευτερες κάναμε post τα πρώτα κείμενα, νιώθαμε σαν ναυαγοί που ρίχνουν ένα μπουκάλι στο πέλαγος. Και αν τύχει και το βρει κανείς, καλή μας τύχη. Αυτά, πριν δύο Δευτέρες. Σήμερα, σαλπάρουμε μαζί.
 

Add comment


Security code
Refresh

< Προηγ.   Επόμ. >

Το ασχετο

 
La nave va
 

Scripta Manent

Πιό έξυπνος από όλους είναι κατά τη γνώμη μου εκείνος που έστω και για μια φορά θ’ αποκαλέσει τον εαυτό του βλάκα. Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι
 

Συνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Who's Online

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday347
mod_vvisit_counterYesterday579
mod_vvisit_counterThis week1748

Στατιστικα

Μέλη: 2
Νέα: 1659
Σύνδεσμοι: 28

surveyor

Τοπογραφικές αποτυπώσεις - χαράξεις

99304487 & 99955491

έκπτωση 15% στα μέλη

Joomla Templates by JoomlaShack