aixmes.com

Ποιο Κυπριακό και πράσιν’ άλογα; Εκτύπωση E-mail
11.02.08
Δεν μας ξενίζει η στάση που τηρούν στο παρά-κάτι των εκλογών οι ηγεσίες πολλών οργανωμένων συνόλων. Που έχουν ως ΜΟΝΟ κριτήριο την προώθηση των συμφερόντων τους. Ποιο Κυπριακό και πράσιν’ άλογα; Όποιος τους τάξει ή μπορεί να τους επιλύσει τα αιτήματα τους, (τα «δίκαια» αιτήματα τους για να το πούμε καλύτερα) θα έχει και την υποστήριξη τους. Μόνο αυτό μετρά στην κρίση τους. Οι έκτακτοι σήμερα το είπαν ξεκάθαρα: «για τη διαφύλαξη των καλώς νοούμενων συμφερόντων κάθε ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ».

Με την ίδια ασφαλώς λογική ψηφίζουν και οι Ακαμίτες, οι τρίτεκνοι, αυτοκινητιστές που διαδήλωναν κατά του ΤΟΜ και πάει λέγοντας. Την ίδια τακτική ασφαλώς θα μπορούσαν να ακολουθήσουν οι δασκάλοι, οι κυνηγοί, οι πολύτεκνοι, οι κτηματομεσίτες, οι ξενοδόχοι, οι οικοδόμοι, οι ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής, οι αστυνομικοί, οι λιμενικοί, οι στρατιωτικοί, οι νοσοκόμες, οι γιατροί, οι επαγγελματίες οδηγοί, οι καθαρίστριες, οι περιπτεριούχοι, οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι πολιτικοί μηχανικοί, οι αρχιτέκτονες και όποια ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ έχει χρόνια ανεπίλυτα προβλήματα. Δηλαδή, ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ. (Εξαιρούνται, μάλλον, οι δικηγόροι που με τόσους εκπρόσωπους στο Κοινοβούλιο τα ‘χουν λύσει).

Όταν όμως αποφασίζεις για τον ΤΟΠΟ σου με ιδιοτελή κριτήρια (όσο ΔΙΚΑΙΑ κι αν είναι αυτά), τότε ο γυαλός θα ‘ναι πάντα στραβός.

Χόρχε

υγ: Φυσικά, ισχύει η παροιμία «με όποιο δάσκαλο καθίσεις…».
υγ2: Η σημειολογία των ανακοινώσεων: «καλούμε τα μέλη μας…», όπως λένε τα κόμματα.



 

Add comment


Security code
Refresh

< Προηγ.   Επόμ. >

Το ασχετο

 

Ψάχνω κάτι

καινούργιο

να πω…

 

Scripta Manent

Ζω για τότε που δεν θα υπάρχω. Ελύτης
 

Συνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Who's Online

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday146
mod_vvisit_counterYesterday322
mod_vvisit_counterThis week146

Στατιστικα

Μέλη: 2
Νέα: 1659
Σύνδεσμοι: 28

surveyor

Τοπογραφικές αποτυπώσεις - χαράξεις

99304487 & 99955491

έκπτωση 15% στα μέλη

Joomla Templates by JoomlaShack