aixmes.com

Για σοβαρευτείτε και για εξηγηθείτε... Εκτύπωση E-mail
14.02.08
Τις τελευταίες μέρες εντονότερα, ελλείψει και επιχειρημάτων οι υποψήφιοι Πρόεδροι βρήκαν τον τρόπο να ξεφεύγουν από ερωτήσεις των δημοσιογράφων τις οποίες δεν μπορούν να απαντήσουν με το γνωστό: «Αν δεν καταλαβαίνετε τι θέλω να πω δε φταίω εγώ», ή «σας είπα και πριν, δεν με ακούσατε». Τις πλείστες δε τον περιπτώσεων με ένα πολύ ειρωνικό ύφος.
Για σοβαρευτείτε κύριοι. Οι δημοσιογράφοι, δυστυχώς, λόγω του ότι πληρώνονται για να σας μελετήσουν το έχουν πράξει υπέρ του δέοντος. Ξέρουν καλύτερα ακόμη και από σας τι έχετε πει. Και αν στην τελική θεωρείτε ότι δεν σας καταλαβαίνουν και τους υποτιμάτε, τότε για σκεφτείτε πόσο υποτιμάτε τον υπόλοιπο κυπριακό λαό που σας τρώει στη μάπα την ώρα που τρώει το πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό του. Αν οι δημοσιογράφοι δεν πείθονται από αυτά που λέτε τότε φανταστείτε ο κόσμος, οι απλοί άνθρωποι.
Για εξηγηθείτε κύριοι, και φράσεις ή λέξεις που δεν εντοπίζονται στα λεξικά μην τις χρησιμοποιείτε. Γιατί σίγουρα δεν θα έχουν και το σωστό περιεχόμενο.

CΑt

 

Add comment


Security code
Refresh

< Προηγ.   Επόμ. >

Το ασχετο

 

Θεότυφλη

 

Scripta Manent

Δεν υπάρχουν μεγάλοι δημοσιογράφοι. Υπάρχουν μόνο μεγάλες εφημερίδες. Ζιλ Ρενάρ
 

Συνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Who's Online

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday61
mod_vvisit_counterYesterday402
mod_vvisit_counterThis week1109

Στατιστικα

Μέλη: 2
Νέα: 1659
Σύνδεσμοι: 28

surveyor

Τοπογραφικές αποτυπώσεις - χαράξεις

99304487 & 99955491

έκπτωση 15% στα μέλη

Joomla Templates by JoomlaShack