aixmes.com

Ένας δεξιός καλωσορίζει τον Χριστόφια Εκτύπωση E-mail
26.02.08

Φίλοι μου,

ας καλωσορίσουμε την αριστερά στην εξουσία...

...αναμένοντας να δούμε την φιλολαϊκή και φιλοεργατική της πολιτική που επαγγελλόταν για δεκαετίες. Τι και αν στήριξα Κασουλίδη, υποδέχομαι την άλλη πρόταση του ενωτικού, όπως εμφανίστηκε την Κυριακή το βράδι, Χριστόφια. Το βάρος πέφτει μεγαλύτερο στις πλάτες του Χριστόφια απ' ότι θα έπεφτε στου Κασουλίδη γιατί ο Χριστόφιας πέραν όλων όσων αναμένουμε ως απλοί πολίτες, πρέπει ο ίδιος να αποτάξει απο τις πλάττες του την ταμπέλλα του κομμουνιστή ηγέτη! Κακά τα ψέμματα το να είσαι κομμουνιστής μέσα ! από τα δεδομένα και το περικείμενο της εποχής μας, δεν είναι και ότι καλύτερο.

Απ' ότι φάνηκε ο νέος πρόεδρος εμφανίστηκε ενωτικός και έτοιμος να αγκαλιάσει όλους ανεξάρτητα από την ιδεολογία τους! Προσδοκώ πολλά από τον Χριστόφια γιατί ήταν και είναι ο άνθρωπος που προέρχεται από το κόμμα του λαού, των εργαζομένων. Ο ίδιος πλάσαρε τον εαυτό του ως τον καθημερινό άνθρωπο. Θέλω να δω πως θα αντιμετωπίσει τον καθημερινό άνθρωπο και την ακρίβεια με την οποία όλοι ερχόμαστε καθημερινά αντιμέτωποι! Ίσως η Κύπρος να είχε την ανάγκη ενός ηγέτη! της ιδεολογίας Κασουλίδη η οποία ! είναι πέραν της δεξιάς. Ο φιλευλευθερισμός και η ανανέωση δεν είχαν ποτέ αριστερό πρόσωπο!

Προσδοκώ πολλά από εσάς κύριε Χριστόφια! Σας αποδέχομαι και σας στηρίζω εστα και αν η αριστερή ιδεολογία δεν με βρήκε ποτέ σύμωνω. όσο για τον κομμουνισμό έχει ταφεί κάτω από τα συντρίμια της πτώσης του χρόνια πριν! Ως νέο με κάνετε όμως να αισιοδοξώ γιατί είστε ο πρώτος πρόεδρος τησ Κύπρου που εκπροσωπεί μια νέα εποχή πολιτικών. Αποδείξτε μας ότι το 53% είχε ψηφίσει ορθά και ότι το υπόλοιπο 47% δε θα ζήσει στη σκιά της ήττας Κασουλίδη.

mikes

 

Add comment


Security code
Refresh

< Προηγ.   Επόμ. >

Το ασχετο

 
κου πε πε
 

Scripta Manent

Η δόξα μου δεν είναι τα βιβλία που έχω γράψει, αλλά εκείνα που έχω διαβάσει. Μπόρχες
 

Συνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Who's Online

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday305
mod_vvisit_counterYesterday211
mod_vvisit_counterThis week951

Στατιστικα

Μέλη: 2
Νέα: 1659
Σύνδεσμοι: 28

surveyor

Τοπογραφικές αποτυπώσεις - χαράξεις

99304487 & 99955491

έκπτωση 15% στα μέλη

Joomla Templates by JoomlaShack