aixmes.com

Σβήνουμε κεράκια! Εκτύπωση E-mail
28.02.08

Φίλες και φίλοι, να ζήσουμε!

Σήμερα, είναι τα πρώτα μας (μικρά) γενέθλια. Συμπληρώσαμε ένα μήνα “on air” και συνεχίζουμε. Στον ίδιο δρόμο.

Είχαμε καιρό να τα πούμε και έχουμε πολλά να πούμε. Στο ψητό, γρήγορα – γρήγορα. Ακούσαμε τα μηνύματα, τις επισημάνσεις και τις παρατηρήσεις σας. Βάσει όσων μας είπατε, μελετούμε κάποιες αλλαγές στη μορφή και στην ύλη του site, αλλά λόγω… εκλογών (που μας κούρασαν) και σκέψεων (που μας τρέλαναν), είπαμε να το καθυστερήσουμε. Να τα ξαναδούμε όλα, αλλά χωρίς βιασύνη. Νηφάλια και με προσοχή σε κάποιες λεπτομέρειες που μας προβληματίζουν. Ένα μεγάλο πρόβλημα είναι το template που χρησιμοποιούμε (ο σκελετός του site). Για εισηγήσεις , ξέρετε που:
Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε .

Όσον αφορά τα μέλη, αυτός και αν είναι ένας πολύ-πολύ ευχάριστος πονοκέφαλος: 55! Αυτή ήταν η πιο μεγάλη έκπληξη για μας. Προσπαθήσαμε να δώσουμε απευθείας πρόσβαση στο forum με βάση τους ίδιους κωδικούς, αλλά αυτό ήταν πρακτικά (και τεχνικά) αδύνατο. Μια από τις σκέψεις είναι να δοθούν κάποια προνόμια στα μέλη. Για όλα αυτά (και για το forum) θα τα ξαναπούμε σύντομα.

Για σήμερα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Να ζήσουμε. Όλοι γιορτάζουμε. «Μαζί το κτίζουμε» τούτο το ρημάδι. Σχόλιο-σχόλιο, απορία-απορία, λέξη-λέξη.

Να ‘στε καλά.

 

Add comment


Security code
Refresh

< Προηγ.   Επόμ. >

Το ασχετο

 
mama mia
 

Scripta Manent

Το μεγάλο ύφος ενός έργου τέχνης θα αποκαλυφθεί πλήρως αν ο καλλιτέχνης είναι φορέας αυτής της μεγάλης μορφής στο βάθος. Νίτσε

 

Συνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Who's Online

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday288
mod_vvisit_counterYesterday579
mod_vvisit_counterThis week1689

Στατιστικα

Μέλη: 2
Νέα: 1659
Σύνδεσμοι: 28

surveyor

Τοπογραφικές αποτυπώσεις - χαράξεις

99304487 & 99955491

έκπτωση 15% στα μέλη

Joomla Templates by JoomlaShack