aixmes.com

Προστάτες Προσωπικών Δεδομένων Εκτύπωση E-mail
30.01.08
Τις τελευταίες μέρες τα επιτελεία των κύριων υποψηφίων για την προεδρία της Δημοκρατίας αλληλοκατηγορούνται για παραβιάσεις προσωπικών δεδομένων.

Με αφορμή την αποστολή ενημερωτικών επιστολών σε εθνοφρουρούς, αγρότες, συνταξιούχους, Στροβολιότες και άλλους πολίτες οι οποίοι καλούνται να εκλέξουν το νέο πρόεδρο της χώρας. Επιστολές στις οποίες αναφέρονται οι προγραμματικές θέσεις, δηλαδή τα «θα» του κάθε υποψηφίου. Όλα τα επιτελεία εμφανίζονται προστάτες των προσωπικών δεδομένων των πολιτών της χώρας. Την ίδια ώρα, όμως, παραδέχονται πως διατηρούν κάποιες «λίστες» με ανθρώπους δικούς τους, τους οποίους και ενημερώνουν για τις θέσεις και...συγκεντρώσεις τους σε πόλεις και χωριά! Εντούτοις, η παραδοχή τους, δεν εμποδίζει τους εκπροσώπους των επιτελείων να κατηγορούν άλλα επιτελεία για τη διατήρηση παρόμοιων «λιστών». Και για την αποστολή επιστολών. Και διαμαρτύρονται.

Σε σημείο που σκέφτεσαι ότι αν υπήρχε ανάγκη η Γούλα Φράγκου, η Επίτροπος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, να προσλάβει «φουσκωτούς» πως δεν θα υπήρχαν καταλληλότεροι από τους εκπροσώπους των επιτελείων.

Οι οποίοι, δυστυχώς, δεν φαίνεται να εμπιστεύονται, έστω και αν διαλαλούν το αντίθετο, την κρίση των πολιτών. Διαφορετικά δεν θα έσκιζαν πανιά επειδή ένας εθνοφρουρός ή ένας αγρότης πήρε επιστολή από το Α ή το Β επιτελείο.


Peris

 

Add comment


Security code
Refresh

< Προηγ.   Επόμ. >

Το ασχετο

 
Κικη ρι κου
 

Scripta Manent

Πιό έξυπνος από όλους είναι κατά τη γνώμη μου εκείνος που έστω και για μια φορά θ’ αποκαλέσει τον εαυτό του βλάκα. Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι
 

Συνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Who's Online

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday174
mod_vvisit_counterYesterday579
mod_vvisit_counterThis week1575

Στατιστικα

Μέλη: 2
Νέα: 1659
Σύνδεσμοι: 28

surveyor

Τοπογραφικές αποτυπώσεις - χαράξεις

99304487 & 99955491

έκπτωση 15% στα μέλη

Joomla Templates by JoomlaShack