aixmes.com

Αυτά ερευνού(σα)ν στην ΕΠΑ (2) Εκτύπωση E-mail
05.03.08
Ούτε μια, ούτε δύο, ούτε… τρεις, αλλά πάνω από 200 υποθέσεις βρίσκονται υπό διερεύνηση αυτή τη στιγμή από τους λειτουργούς της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Μεταξύ άλλων, πέντε-έξι καταγγελίες κατά της ΑΤΗΚ, έρευνες για το τσιμέντο, τα πετρελαιοειδή και τα εισιτήρια στους αγώνες ποδοσφαίρου. Χώρια οι άλλες, που πρέπει να ερευνηθούν, αυτές που χρειάζονται περαιτέρω διερεύνηση και εκείνες για τις οποίες χρειάζονται νέα στοιχεία. Πώς να μην τα βροντήξει ο Καλλής; Ακολουθεί η λίστα του 2005 από το επίσημο site της ΕΠA. Από τότε, έχουν προστεθεί άλλες καμιά 150άρια υποθέσεις....

1 Καταγγελία ΚΙΘΕΟ ΦΑΡΜ ΛΤΔ εναντίον του Παγκύπριου Οργανισμού Αγελαδοτρόφων, για παράβαση του άρθρου 4 ή και 6, του Νόμου 207/89.

2 Καταγγελία PITTAS DAIRY INDUSTRIES LTD, Ελευθέριου Γ. Ελευθερίου (Αχναγαλ Λτδ), PETROU BROS και KALLISSOUROULLAS & SONS εναντίον του ΠΟΑ.

 

3 Καταγγελία της εταιρείας TELEPASSPORT LTD εναντίον της Α.ΤΗ.Κ. για πιθανή παράβαση του άρθρου 4 ή 6 του Νόμου 207/89, για τη μη παροχή πληροφοριών χρέωσης των παλμών (ΑΟC).

4 Καταγγελίες ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ,ARI SIGH και ΝΙΚΟΥ ΔΡΑΚΟΥ εναντίον της εταιρείας CYPRUS IMPORT CORPORATION για πιθανή παράβαση του άρθρου 4 ή και 6 του Νόμου 207/89.

 

5 Καταγγελίες των εταιρειών CALLSAT TELECOM LTD, TELEDOME CYPRUS LTD, OTENET TELEC. LTD, AREEBA LTD και THUNDERWORX LTD εναντίον της Α.ΤΗ.Κ.

 

6. Καταγγελία της THUNDERWORX LTD εναντίον της Α.ΤΗ.Κ. για πιθανή παράβαση του άρθρου 6 του Νόμου 207/89.

 

7 Καταγγελία CYPRA LTD εναντίον ΣΦΑΓΕΙΟΥ ΚΟΦΙΝΟΥ.

 

8 Καταγγελία ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΑΤΑΤΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ εναντίον του ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΠΑΤΑΤΩΝ.

 

9 Καταγγελία ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ για πιθανή παράβαση του Νόμου 207/89 από μέρους των ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ και/ή ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ και Βιοϊατρικών Επιστημόνων, Συνδέσμου κλινικών Χημείας και Εργαστηριακής Ιατρικής και Εταιρείας Βιοπαθολόγων Μικροβιολόγων Γιατρών Κύπρου.

 

10 Καταγγελία ΕΥΔΩΡΟΥ ΜΥΡΙΑΝΘΕΑ εναντίον των εταιρειών CYPRUS AIRWAYS LTD και CYPRAIR HOLIDAYS LTD.

 

11 Καταγγελία ΕYΑΓΓΕΛΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ, ημερομηνίας 2 Αυγούστου 2005 εναντίον της εταιρείας RED BULL GMBH.

 

12 Επιστολή ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ εναντίον της Α.ΤΗ.Κ. σχετικά με τις νέες χρεώσεις στη σταθερή τηλεφωνία.

13 Καταγγελία ΑΝΤΩΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ημερομηνίας 8/7/2005 εναντίον της εταιρείας CTC LTD CASSANDRA OPERATIONS.

 

14 Καταγγελίες εταιρειών TELEDOME CYPRUS LTD, THUNDERWORX LTD, OTEnetTETECOMMUNICATIONS LTD, CALLSATTELECOM LTD και TELEPASSPORT LTD για κατάχρηση από την Α.ΤΗ.Κ. της δεσπόζουσας θέσης στην αγορά παροχής υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας.

15 Καταγγελία ΑΛΚΗ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ σχετικά με τις νέες τιμές στο πάγιο ενοίκιο στη σταθερή τηλεφωνία.

 

16 Καταγγελία της εταιρείας THUNDERWORX LTD εναντίον της Α.ΤΗ.Κ., ημερομηνίας 20/08/2005, για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 4 ή 6 του Νόμου 207/89.

 

17 Αυτεπάγγελτη έρευνα στις οινοβιομηχανίες ΕΤΚΟ ΛΤΔ, ΚΕΟ ΛΤΔ, ΛΟΕΛ ΛΤΔ και ΣΟΔΑΠ ΛΤΔ.

 

18 Καταγγελία A&F ELECTROQUIP LTD εναντίον της εταιρείας DOMS CO (CARS) LTD για παράβαση των διατάξεων 4 ή και 6 του Νόμου 207/89.

 

19 Καταγγελία εταιρείας ARLYCO LTD εναντίον της Παγκύπριας Οργάνωσης Αγελαδοτρόφων.

 

20 Καταγγελία της εταιρείας PRIMETEL CO LTD εναντίον της Α.ΤΗ.Κ. για παράβαση του άρθρου 6(3) του Νόμου 207/89 (πακετοποίηση των υπηρεσιών Mivisioni-choice) σχετικά με την αγορά των Ευρυζωνικών υπηρεσιών.

 

21 Καταγγελία CYPRA LTD, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ εναντίον του Κεντρικού ΣΦΑΓΕΙΟΥ ΚΟΦΙΝΟΥ, για άρνηση παροχής υπηρεσιών.

 

22 Καταγγελία ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ για υπερχρεώσεις στα εισιτήρια Ποδοσφαιρικών Αγώνων.

 

23 Καταγγελία από εταιρεία AMSTERDAM MINI MARKET εναντίον της εταιρείας COSMOS TRADING LTD για υποχρέωση αποδοχής και άλλων αναγκαίων προϊόντων και υπηρεσιών.

 

24 Καταγγελία της TELEPASSPORT LTD εναντίον της Α.ΤΗ.Κ. για πιθανή κατάχρηση της δεσπόζουσας θέσης της αναφορικά με τις δαπάνες διαφήμισης.

25. Καταγγελία ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΕΤΟΙΜΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ εναντίον των τσιμεντοβιομηχανιών σχετικά με τις αυξήσεις στις τιμές του τσιμέντου.

26 Καταγγελία του ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ εναντίον των ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΩΝ σχετικά με την τιμή του χοιρινού κρέατος.

 

27 Καταγγελία της εταιρείας LTV LTD εναντίον της Α.ΤΗ.Κ. για πιθανή παράβαση του άρθρου 6, στην παροχή των κωδικοποιημένων τηλεοπτικών εκπομπών.

 

28 Καταγγελία ΣΩΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ εναντίον του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ σχετικά με την παροχή ιατρικών υπηρεσιών κάτω του κόστους σε άτομα μη δικαιούχα.

 

29. Καταγγελία ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ, Κ. ΜΑΛΕΚΚΟΥ, Α. ΕΥΘΥΜΙΟΥ εναντίον της ΚΟΠ για κατάχρηση της δεσπόζουσας θέσης της.

 

30 Καταγγελία Α. ΠΑΝΤΑΖΗ εναντίον της Α.ΤΗ.Κ. για αύξηση των τελών για την παροχή και ενοικίαση των τηλεφωνικών γραμμών.

 

31 Καταγγελία ΑΛΕΞΗ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ για κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης από μέρους της Α.ΤΗ.Κ. στις δικτυακές συνδέσεις και από μέρους των Ταχυδρομικών Υπηρεσιών για αποστολή επιστολών, δεμάτων και μικροδεμάτων σε Ευρωπαϊκές χώρες.

 

32 Καταγγελία της ΙΜΗ LTD εναντίον της ΑΡΧΗΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ.

 

33 Καταγγελία της εταιρείας ΟΤIS ELEVATOR (CYPRUS) LTD για συντήρηση ανελκυστήρων.

 

34 Καταγγελία εταιρείας ΦΑΡΜΑ ΑΘΑΝΑΣΗΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥ & ΥΙΟΙ ΛΤΔ εναντίον της ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΠΑΦΟΥ ΛΤΔ (ΣΥΝ.Ε.ΚΤΗ) για έκδοση προσωρινών μέτρων, λόγω άρνησης παροχής προϊόντων.

35 Καταγγελία ΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ & ΥΙΟΣ ΛΤΔ εναντίον της WYETH HELLAS – CYPRUS BRANCH για μονοπωλιακή θέση στην αγορά εμβολίου κατά του πνευμονόκοκκου.

36 Καταγγελία εταιρείας Παγκύπριας Εταιρείας Υπεραστικών Ταξί Λτδ Travel & Express εναντίον της Κοινοπραξίας Ασφαλιστών Κύπρου για κατάχρηση της δεσπόζουσας της θέσης

37 Καταγγελία εταιρείας Thunderworx Ltd εναντίον της Α.ΤΗ.Κ. για τη διαδικασία μεταφοράς των υπηρεσιών καταλόγου από τον τριψήφιο αριθμό 192 στον αριθμό 118ΧΧ

 

38 Καταγγελία Κύπρου Θεοφάνους εναντίον του Δήμου Λευκωσίας για την τιμολογιακή πολιτική σχετικά με τα τέλη αποκομιδής σκυβάλων

 

39 Καταγγελία εταιρείας Thunderworx Ltd εναντίον της Α.ΤΗ.Κ. σχετικά με την υπηρεσία Premium SMS

 

40 Καταγγελία Ινστιτούτου Κτιριακών Μελετών εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας για δημιουργία αρχιτεκτονικού μονοπωλίου στον τομέα τεχνικών σχεδίων κτιρίων.

 

41 Καταγγελία ΄Αννας Θεοδώρου εναντίον του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού.

 

42 Καταγγελία I&A Mυλωνά εναντίον της εταιρείας EXXON MOBIL για άρνηση παροχής πετρελαιοειδών

 

43 Αυτεπάγγελτη έρευνα της ΕΠΑ για πιθανή παράβαση του άρθρου 4 και/ή 6 του Νόμου 207/89, ως έχει τροποποιηθεί στις αγορές αρνίσιου κρέατος, γαλοπούλας και άλλων πτηνών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ .

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Το ασχετο

 
cr?me br?l?e
 

Scripta Manent

Το μεγάλο ύφος ενός έργου τέχνης θα αποκαλυφθεί πλήρως αν ο καλλιτέχνης είναι φορέας αυτής της μεγάλης μορφής στο βάθος. Νίτσε

 

Συνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Who's Online

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday169
mod_vvisit_counterYesterday399
mod_vvisit_counterThis week2115

Στατιστικα

Μέλη: 2
Νέα: 1659
Σύνδεσμοι: 28

surveyor

Τοπογραφικές αποτυπώσεις - χαράξεις

99304487 & 99955491

έκπτωση 15% στα μέλη

Joomla Templates by JoomlaShack