aixmes.com

Κομμουνισμός light (ή μαϊμού) Εκτύπωση E-mail
13.03.08

ΤΗΣ ΧΡΥΣΤΑΛΛΑΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Χέρι βοήθειας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προσφέρθηκε να δώσει ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης, καθησυχάζοντας τους Ευρωπαίους πως ναι μεν ο νυν πρόεδρος προέρχεται από το κομμουνιστικό κόμμα, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Το ίδιο έκανε κι ο ανθυποψήφιος του ευρωβουλευτής, Ιωάννης Κασουλίδης, μόλις επέστρεψε μετά τις εκλογές στην έδρα του στις Βρυξέλλες, το ίδιο έκανε κι ο Μάριος Ματσάκης. Πολύ θα θέλαμε να ξέρουμε πως ακριβώς τους εξηγούν πως ο γενικός γραμματέας του κομμουνιστικού κόμματος δεν είναι τόσο πολύ κομμουνιστής ή δεν είναι με την έννοια που κάποιος έχει στο μυαλό. Τι τους λένε; Πως στην Κύπρο ακόμα κι ο κομμουνισμός έχει μεταλλαχθεί και είναι μια έκδοση light; Πως οι οπαδοί, προερχόμενοι από την εργατική τάξη, θα γιόρταζαν με σαμπάνια και ουίσκι όπως δήλωναν μετά την εκλογική νίκη; Κι αυτοί τι καταλαβαίνουν; Μήπως πως ο κομμουνισμός στην Κύπρο είναι λίγο πολύ σαν τις τσάντες Louis Vuitton που πωλούνται στα πεζοδρόμια των ευρωπαϊκών πόλεων; Πολύ θα θέλαμε να ακούμε από κάποια μεριά την ερμηνεία που δίνουν με πολύ καλές προθέσεις -φυσικά- οι Κύπριοι πολιτικοί. Εξ ου και μέχρι σήμερα κανένας δεν διαμαρτυρήθηκε ζητώντας να προστατεύσει την ταυτότητα και την ιδεολογία του και να βάλει τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση. Αντίθετα, οι κινήσεις αυτές παρουσιάζονται σαν ευεργετικές προς τον πρόεδρο, άρα κατ' επέκταση και προς το κόμμα του οποίου τυπικά ακόμα ηγείται. Κι οι έρμοι οι οπαδοί, χαίρονται πως οι καταπιεσμένοι και περιφρονημένοι πήραν την εξουσία και μπορούν να παρίστανται στις δεξιώσεις του προεδρικού που παύουν να ονομάζονται πια γκαλά κι μετονομάζονται σε δεξιώσεις του λαού.

 

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Το ασχετο

 
mama mia
 

Scripta Manent

Οι αντίξοες συνθήκες, οι δυσκολίες δεν σε πτοούν, όταν είσαι ζεστός από μέσα, προχωράς. Ευάγγελος Αβέρωφ
 

Συνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Who's Online

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday145
mod_vvisit_counterYesterday579
mod_vvisit_counterThis week1546

Στατιστικα

Μέλη: 2
Νέα: 1659
Σύνδεσμοι: 28

surveyor

Τοπογραφικές αποτυπώσεις - χαράξεις

99304487 & 99955491

έκπτωση 15% στα μέλη

Joomla Templates by JoomlaShack