aixmes.com

«Τα πράγματα στη Θέση τους» Εκτύπωση E-mail
31.01.08
Επειδή σύμφωνα με την τελευταία έρευνα «Ευρωβαρόμετρο» που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, μεγαλύτερη ανησυχία των Κυπρίων παραμένει η αύξηση των τιμών, ας βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.

Κάθε φορά που ακούω υπουργούς και άλλους αρμόδιους, πλην άσχετους, κυβερνητικούς να μας λένε ότι δήθεν μας προστατεύουν από την αύξηση των τιμών θέλω να βγάλω το μαλλί μου τρίχα, τρίχα.

Τέρμα.

Τα πράγματα με το όνομά τους, παρακαλώ. Λοιπόν: Ο καθένας είναι ελεύθερος να επιβάλλει ΟΠΟΙΑ τιμή θέλει στα προιόντα που πωλεί ή στις υπηρεσίες που προσφέρει. Εμπεδώστε το. Κανένα υπουργείο και κανένας υπουργός δεν θα του πει τι να κάνει. Ο λόγος της αύξησης, όσο «χαζός» ή «αστείος» και αν ακούγεται στα αυτιά των αδαών, είναι σεβαστός. Ούτε καν χρειάζεται να τον ξέρουμε. Δεν μας αφορά.

Τελεία.

Δεν μπορεί κανένας να μας προστατεύσει. Διότι, τελικά, εχθρός μας είναι ο εαυτός μας. Δεν σας κάθεται η τιμή του κομμωτηρίου σας; Αλλάξτε το. Αν δε το αλλάζετε σημαίνει ότι υπάρχει κάτι εκεί, μια υπηρεσία, που σας ταιριάζει Δεν ανέχεστε την τιμή του καφέ στο τάδε κατάστημα;

Μην ξαναπάτε.

Δεν σας δίνει σημασία ο γιατρός σας και σας χρεώνει και 50 ευρώ το κοίταγμα; Πέστε του το και φύγετε.

Η «προστασία» των κυβερνητικών είναι προσωρινή. Και επιφανειακή. Και ΠΑΝΩ απ’ όλα; Σταματάτε να συντηρείται την εξουσία εκείνη που υποστηρίζει τους «αδύναμους» με τα εκατομμύρια και τα μονοπώλια και τα ολιγοπώλια. Το aixmes.com θα σας τα αποκαλύπτει όλα.

Limit up

 

Add comment


Security code
Refresh

< Προηγ.   Επόμ. >

Το ασχετο

 

Free Πρες

 

Scripta Manent

Ζω για τότε που δεν θα υπάρχω. Ελύτης
 

Συνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Who's Online

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday137
mod_vvisit_counterYesterday377
mod_vvisit_counterThis week1684

Στατιστικα

Μέλη: 2
Νέα: 1659
Σύνδεσμοι: 28

surveyor

Τοπογραφικές αποτυπώσεις - χαράξεις

99304487 & 99955491

έκπτωση 15% στα μέλη

Joomla Templates by JoomlaShack