aixmes.com

Η ιστορία ενός «άσχετου» Εκτύπωση E-mail
21.03.08
«Α, το άσχετο pls. Βάλε την ατάκα “watch me” και σου εξηγώ», ήταν το μήνυμα του φίλου. Το έβαλα. Και άφησα για την επόμενη μέρα τις εξηγήσεις…

 

 

Και όταν τις άκουσα, κατάλαβα ότι τελικά το «άσχετο» δεν ήταν και τόσο… άσχετο. Αλλά προτού φτάσουμε ως εκεί, διαβάζω ξανά το δεύτερο μήνυμα του φίλου με τις εξηγήσεις.


«Ιδού το στόρι. Έφευγα για Ισπανία 22-26. Μερικές ώρες πριν να φύγω μου λένε οι πελάτες (******), θα πας και στις 30. Τους λέω αποκλείεται. Σου ‘πα, μου ‘πα, όχι θα πας… Ε, τα παίρνω στο κρανίο και τους λέω “watch me”. Τ΄ ακύρωσα και πήρα τη γυναίκα μου για βόλτα στη θάλασσα. Και οι πελάτες, they’re still... ******!».


Αυτή είναι εν συντομία η ιστορία. Όταν τη διάβασα, χάρηκα που ‘χω τέτοιους φίλους. Τώρα που την ξαναδιαβάζω, το ξανα-χαίρομαι. Γιατί το κάνω post; Γιατί είμαι περήφανος για το φίλο μου. Και ας έχασε τη δουλειά. Γιατί η ζωή δεν είναι ένα ****** επαγγελματικό ταξίδι. Αλλά, ένα ταξίδι. Με τους ανθρώπους που αγαπάς. Αυτοί, στο τέλος, είναι το ταξίδι σου.


Καλημέρα φίλε. Να ‘σαι καλά. Μου φτιάξες (ξανά) τη μέρα.


γ.

 

Add comment


Security code
Refresh

< Προηγ.   Επόμ. >

Το ασχετο

 
έγκλημα και τιμουρία
 

Scripta Manent

Οι αντίξοες συνθήκες, οι δυσκολίες δεν σε πτοούν, όταν είσαι ζεστός από μέσα, προχωράς. Ευάγγελος Αβέρωφ
 

Συνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Who's Online

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday121
mod_vvisit_counterYesterday406
mod_vvisit_counterThis week527

Στατιστικα

Μέλη: 2
Νέα: 1659
Σύνδεσμοι: 28

surveyor

Τοπογραφικές αποτυπώσεις - χαράξεις

99304487 & 99955491

έκπτωση 15% στα μέλη

Joomla Templates by JoomlaShack